Werken bij Computer-Bestel.nl

Wil jij werken bij de beste Game PC specialist van de Benelux? Wij zijn regelmatig opzoek naar aanvulling van ons team. Weet jij alles van Computer Hardware, ben jij een meesterbrein in online Marketing of heb je een succesvol YouTube kanaal en ben je opzoek naar een partner? Kijk dan snel hieronder voor ons vacature aanbod.


Voor alle vacatures geld dat je in de omgeving van Surhuisterveen(+- 30km) dient te wonen.


Junior Hardware Expert

Als Hardware Expert ben je verantwoordelijk voor het bouwen, installeren en testen van de meest brute Game Computers. Op de assemblage afdeling ga je samen met het team de aangeleverde orders verwerken. Een groot deel van deze orders bevatten Game Computers die eerst moeten worden gebouwd waarna je de order verzendklaar gaat maken voor de toekomstige eigenaar.


Ben jij een echte teamspeler, kun je presteren onder druk en weet jij alles van computer hardware stuur dan je CV + motivatiebrief naar info@computer-bestel.nl.

Online marketeer

Als online marketeer werk je nauw samen met onze product experts, fabrikanten en tekst schrijvers. Je bent verantwoordelijk voor het bereiken van onze doelgroep. Dagelijks houdt jij je bezig met het optimaliseren van teksten, producten en acties. Ook houdt je goed de markt in de gaten en weet jij waar er nog kansen voor het grijpen liggen.


Ben jij een echte marketeer en weet jij als geen ander hoe je onze producten aan de man moet brengen? Stuur dan je CV + motivatiebrief naar info@computer-bestel.nl.

YouTuber met pit

Regelmatig zijn wij opzoek naar leuke promotie acties voor op YouTube. Je komt hiervoor in aanmerking als jij een aantrekkelijk kanaal hebt wat iets te maken heeft met Games/Gaming. Daarnaast is het een verplichting dat je meer dan 25.000 abonnees hebt. Als YouTuber krijg je een royale beloning op basis van een commissie.


Wil je wat bijverdienen met jouw YouTube kanaal of lijkt het jouw leuk om een samenwerking aan te gaan met de Game PC Expert van Nederland? Stuur dan nu een mail met jouw YouTube kanaal naar info@computer-bestel.nl.


Stage lopen bij Compuer-Bestel.nl

Stages bij Computer-Bestel.nl

Als ICT'er niveau 2/3 en marketing medewerker niveau 4 kun je bij Computer-Bestel.nl ook stage lopen(bol). Woon je in de omgeving van Surhuisterveen(Drachten) en wil jij bij ons stage lopen? Neem dan contact met ons op.

HULP NODIG?

Telefoon grootNeem dan contact op!
0512 - 751264
info@computer-bestel.nl