Verkrijg de volledige gebruikerservaring door akkoord te gaan met onze Cookie en Privacy verklaring. Weten waarmee je akkoord gaat? Check onze Privacy verklaring.
Accepteren

Zakelijke PC

Als je nou op zoek bent naar een krachtige workstation, of een simpele desktop computer voor op kantoor. Bij ons koop je een computer helemaal naar wens. Onze zakelijke computers zijn voorzien van hoge kwaliteit componenten en zijn daardoor verzekerd van een lange levensduur. Natuurlijk worden ze geleverd met een BTW vriendelijke factuur en krijg je van ons goede garantievoorwaarden.

Onze zakelijke systemen worden op maat voor u gemaakt en hebben een vlotte levertijd(2-3 werkdagen). Standaard installeren we de benodigde software voor u op de computer, zodat u direct aan de slag kunt. Plug and Play service heet dat!

Zakelijke PC's

Hieronder vindt je onze zakelijke modellen. Deze modellen zijn ingericht voor klanten die opzoek zijn naar de beste kwaliteit voor de juiste prijs. Deze systemen zijn snel leverbaar en hebben zeer goede garantievoorwaarden..

Zakelijke PC - AMD

Zakelijke PC - AMD

Vanaf € 760.00
Of vanaf € 25.21 per maand

Zelf samenstellen   |   Snelle levertijd!

Koop een krachtige desktop PC voor op de zaak en stel hem zelf naar wens samen. Deze samensteller is voorzien van kwalitatieve onderdelen gecombineerd met een AMD processor. Deze systemen hebben een zakelijk uiterlijk, worden geleverd met een BTW vriendelijke factuur en hebben een lange levensduur (overeenkomstig met de economische afschrijving).


Samenstel mogelijkheden
Processor / grafische mogelijkheden
Prijs / Kwaliteit
Zakelijke PC - Intel 2022

Zakelijke PC - Intel 2022

Vanaf € 962.50
Of vanaf € 31.93 per maand

Zelf samenstellen   |   Snelle levertijd!

Koop een krachtige desktop PC voor op de zaak en stel hem zelf naar wens samen. Deze samensteller is voorzien van kwalitatieve onderdelen gecombineerd met een Intel processor (12de generatie). Deze systemen hebben een zakelijk uiterlijk, worden geleverd met een BTW vriendelijke factuur en hebben een lange levensduur (overeenkomstig met de economische afschrijving).


Samenstel mogelijkheden
Processor / grafische mogelijkheden
Prijs / Kwaliteit
Workstation AMD 3.0

Workstation AMD 3.0

Vanaf € 2,847.50
Of vanaf € 94.45 per maand

Zelf samenstellen   |   Snelle levertijd!

De AMD Workstation setup is bedoelt voor de 3D tekenaars, Renderaars en de professionals die opzoek zijn naar een beetje extra. Deze configurator bezit een krachtige AMD Threadripper 3de generatie processor met meerdere kernen waardoor deze uitermate geschikt is voor meerdere zware applicaties. De ultieme droom voor elke workaholic.


Samenstel mogelijkheden
Processor / grafische mogelijkheden
Prijs / Kwaliteit

Game PC Kopen

Al onze Gaming PC's zijn door gamers zelf samengesteld en worden door onze masterbuilders geassembleerd, geïnstalleerd en getest. Alle computers worden plug-and-play geleverd. Jij hoeft de Game PC dus alleen nog maar uit te pakken en aan te sluiten. Waar wacht je nog op, gamen maar!

Het uitzoeken van een nieuwe Game PC is lang niet eenvoudig. Iedereen kent het wel: je wil een computer kopen en dan zie je al gauw door de bomen het bos niet meer. Door de hoeveelheid keuzes, componenten en prijzen weet je al snel niet meer waar je moet beginnen. Daarom is bij het kopen van je nieuwe Gaming PC belangrijk dat je de juiste aanbieder weet te vinden en daar de juiste Game PC uitzoekt. Eéntje die aansluit bij jouw wensen. Daarom bieden wij de volgende onderdelen op onze website:

Gaming desktop en monitor op een bureau met computer onderdelen op achtergrondGaming desktop en monitor op een bureau met computer onderdelen op achtergrond

Een gebruiksvriendelijke configurator voor je nieuwe game computer

Bij Computer-Bestel.nl staan 3 dingen centraal. De laagste prijs, de hoogste kwaliteit en altijd een passend advies. We hebben onze website zo ingericht dat ook als je totaal geen verstand hebt van computers eenvoudig een systeem samen kunt stellen. Je ziet bij het aanpassen van elk onderdeel direct een prijswijziging zodat je je totaalbedrag in de gaten kunt houden.

Daarnaast hebben we er voor gezorgd dat de onderdelen in onze samensteller goed bij elkaar passen en van een hoge kwaliteit zijn. Hierdoor zorg je dat je altijd in de buurt van je budget blijft en kun je bijna geen verkeerde keuzes maken tijdens het samenstellen van je nieuwe GamePC. Ga hier direct aan de slag met een Intel of AMD configurator.

De Game Prestaties van je gaming computer controleren

Wil je daarnaast bekijken hoe verschillende games presteren op de samenstelling die je net hebt gemaakt? Klik dan op de knop “Game Prestaties” en zie direct wat er nog veranderd moet worden aan je Game computer om je favoriete games te kunnen spelen. Selecteer je games met de “vind ik leuk” knop voor een duidelijk overzicht en kom er direct achter of je gaming PC genoeg prestaties levert.

We zorgen ervoor dat dit overzicht altijd up-to-date is met de populairste games zodat iedereen een keuze kan maken. Mocht je favoriete game niet in de rij staan, kies dan een soortgelijke game voor de beste referentie.

Game PC kopen? Laat je helpen door een persoonlijke klantenservice

Kom je er niet helemaal zelf uit en zoek je hulp bij het kopen van je nieuwe Game PC? Twijfel dan niet en neem contact met ons op voor een goed advies. Onze klantenservice medewerkers staan altijd voor je klaar.

  • - Wil je zo snel mogelijk een uitgebreid antwoord? Bel ons dan even op.
  • - Communiceer je het liefst via de mail? Geen enkel probleem.
  • - Snel een passend antwoord? Onze medewerkers staan klaar om met je te chatten.

Door samen te kijken naar de keuzes die je hebt gemaakt voorkom je het maken van fouten. Onze klantenservicemedewerkers zijn zelf gamers, kunnen gaming desktops bouwen, en zoeken graag alles tot op de bodem voor je uit. Het resultaat daarvan is dat ze je alles kraakhelder uit kunnen leggen en kunnen onderbouwen welke keuzes je wel of juist niet moet maken.

Naast onze klantenservice zijn we ook actief op Discord en Twitch waar je ook terecht kunt met al je vragen op het gebied van gaming PC's. Heb je geen vragen maar wil je een toffe stream kijken of deel uitmaken van onze community dan ben je ook van harte welkom! Zo blijf je ook op de hoogte van aanbiedingen, dingen die spelen bij onze klanten, en leer je nieuwe mensen met soortgelijke interesses kennen.

Twee Gaming PC's met RGB verlichting in de Computer-Bestel Esports ArenaTwee Gaming PC's met RGB verlichting in de Computer-Bestel Esports Arena

Een Game PC afgesteld op jouw wensen

Je kunt ook op onze homepage hulp vinden om een samenstelling te maken. Kies je budget of de games die graag wilt gaan spelen en je krijgt meteen een drietal voorbeeld systemen. Deze systemen zijn samengesteld door onze experts en zijn op het gebied van onderdelen perfect op elkaar afgestemd. Zo eenvoudig een game computer kopen doe je nergens anders.

Gaming desktop: Kant en klare systemen

Ook als je geen GamePC wilt samenstellen hebben we genoeg aanbod voor je op onze website. Kies een kant en klaar systeem. Onze masterbuilders hebben lang lopen sleutelen aan deze configuraties waardoor ze met een grote zorg samengesteld zijn. Je haalt met deze systemen een Game PC in huis die uiterst nauwkeurig afgesteld is en presteert op het hoogste niveau. Maak zelf geen keuzes maar zorg dat een expert dat voor je heeft gedaan. Slimme keuze.

Wij kunnen ons niet voorstellen dat er een manier is om eenvoudiger of beter een Game PC samen te stellen dan op onze website. Wil je toch afwijken van de opties die we aanbieden dan staan wij daar ook voor open. We hebben ondertussen een groot netwerk opgebouwd waardoor we bijna alle merken en onderdelen voor je kunnen bestellen. Wil je een figurine van je favoriete superheld in je PC of je custom waterkoeling in een spiraal laten lopen?

Neem contact met ons op en we gaan met je verzoek aan de slag. Er zijn weinig uitdagingen die we niet aan gaan. Koop daarom je Game PC bij Computer-Bestel.nl.LAAGSTE PRIJS VAN DE BENELUX
Laagste prijs groot

Daarom koop je de beste game pc bij Computer-Bestel.nl.

WAT KLANTEN VAN ONS VINDEN
8,8
223 beoordelingen
94% beveelt ons aan
Nooit meer teveel betalen voor jouw GamePC
HULP NODIG?

Telefoon grootNeem dan contact op!
0512 - 751264
info@computer-bestel.nl

SprayPay Informatie SprayPay Informatie

Hoe kan ik gespreid betalen bij Computer-Bestel.nl?
Tijdens het afrekenen van jouw bestelling kun je bij de betaalmethodes kiezen voor de betaaloptie SprayPay.


Kom ik in aanmerking voor gespreid betalen?
Wanneer je in Nederland woont en een Nederlandse bankrekening hebt dan kom je in aanmerking voor de gespreid betalen methode. SprayPay verstrekt kredieten vanaf een aankoopbedrag van € 250,- tot € 5,000.00.


Hoe wordt mijn aanvraag beoordeeld?
Op basis van een aantal vragen over je financiële situatie en een BKR toetsing wordt je aanvraag beoordeeld door SprayPay. Op basis van deze gegevens wordt er bepaald of je aanvraag wordt goedgekeurd.


Hoe hoog is de rente die ik moet betalen?
SprayPay werkt met een rente van 11,9% van het aankoopbedrag op basis van 36 maanden en met een rente van 14% op basis van 12 maanden.


Kan ik tussentijds extra of volledig aflossen?
Je kunt altijd boetevrij extra of volledig aflossen.


Wat als ik mijn bestelling wil retourneren of annuleren?
Je kunt je bestelling uiteraard retourneren of annuleren. Zodra SprayPay een bevestiging heeft ontvangen dat de bestelling is geannuleerd of volledig geretourneerd, vervalt de overeenkomst. Dan ben je SprayPay dus niets meer verschuldigd. Als je slechts een deel van je bestelling wilt annuleren of retourneren, wordt dit verrekend met het openstaande bedrag en wordt je maandbedrag automatisch aangepast.


Heeft dit invloed op mijn BKR-registratie?
Als je alle maandelijkse termijnen op tijd betaalt, dan heeft dit geen invloed op je BKR-registratie. Als je meer dan twee maanden niet aan je betalingsverplichting hebt voldaan dan is SprayPay verplicht dit te melden bij het BKR. In dat geval kan het dus gevolgen hebben voor toekomstige leningen of abonnementen.


Is SprayPay betrouwbaar?
De Autoriteit Financiële Markten (AFM) heeft een vergunning afgegeven aan SprayPay, met deze vergunning hebben zij toestemming om kredieten te verlenen. Om de veiligheid te waarborgen, wordt je geïdentificeerd met behulp van iDin. In het betaaloverzicht vind je jouw persoonlijke gegevens, het maandbedrag en de data van afschrijving. Controleer deze gegevens goed.