Verkrijg de volledige gebruikerservaring door akkoord te gaan met onze Cookie en Privacy verklaring. Weten waarmee je akkoord gaat? Check onze Privacy verklaring.
Accepteren

Zakelijke PC

Een computer voor zakelijk gebruik is bij ons compleet naar wens samen te stellen. Dit heeft als groot voordeel dat je de pc compleet kan afstemmen op de programma’s welke je op de computer wilt gaan gebruiken. Onze zakelijke computers zijn voorzien van hoge kwaliteit componenten en zijn daardoor verzekerd van een lange levensduur.

Of je nu op zoek bent naar een computer voor administratieve werkzaamheden of naar een workstation voor zware teken- en ontwerpprogramma’s. Bij Computer-Bestel.nl vindt je de perfecte pc voor jouw werkzaamheden zonder dat je betaalt voor onderdelen welke niet nodig hebt.

Speciale aangelegenheidZakelijke PC - Intel 2022
Zakelijke PC - Intel 2022Vanaf € 912.50
Settings opties Samenstel mogelijkheden
Settings opties Processor / grafische mogelijkheden
Settings opties Prijs / Kwaliteit

Koop een krachtige desktop PC voor op de zaak en stel hem zelf naar wens samen. Deze samensteller is voorzien van kwalitatieve onderdelen gecombineerd met een Intel processor (12de generatie). Deze systemen hebben een zakelijk uiterlijk, worden geleverd met een BTW vriendelijke factuur en hebben een lange levensduur (overeenkomstig met de economische afschrijving).

Zakelijke PC - AMD
Zakelijke PC - AMDVanaf € 755.00
Settings opties Samenstel mogelijkheden
Settings opties Processor / grafische mogelijkheden
Settings opties Prijs / Kwaliteit

Koop een krachtige desktop PC voor op de zaak en stel hem zelf naar wens samen. Deze samensteller is voorzien van kwalitatieve onderdelen gecombineerd met een AMD processor. Deze systemen hebben een zakelijk uiterlijk, worden geleverd met een BTW vriendelijke factuur en hebben een lange levensduur (overeenkomstig met de economische afschrijving).


Wat is de beste zakelijke computer?

De beste zakelijke computer is er één die is afgestemd op jouw wensen en werkzaamheden. Een pc voor licht administratief werk heeft bijvoorbeeld geen videokaart of zware processor nodig terwijl dit bij een pc voor videobewerking juist weer essentieel is.

Elk programma heeft zijn eigen systeemvereisten, dit zijn de voorwaarden waar de pc aan moet voldoen om het programma te kunnen gebruiken. Deze kun je gebruiken om zelf een zakelijke computer samen te stellen welke compleet is afgestemd op de werkzaamheden die je wilt gaan doen. Heb je niet de kennis of tijd om zelf een pc samen te stellen? Onze experts zitten voor je klaar om te helpen met het samenstellen van een zakelijke computer.

Hoe kan ik een zakelijke pc samenstellen?

Zoals eerder genoemd heeft elk programma verschillende eisen waar een pc aan moet voldoen en waar je op moet letten tijdens het samenstellen. We hebben verschillende samenstellers op de website waar je met groot gemak je eigen zakelijk pc kan samenstellen. We hebben de zakelijke pc samenstellers zo ingedeeld dat alle onderdelen compatibel zijn met elkaar en je dus eigenlijk geen fouten kunt maken.

We zullen hieronder enkele belangrijke onderdelen bespreken, en je aangeven welke je moet kiezen voor jouw situatie. Als je de pc hebt samengesteld kun je de link van de samenstelling ook altijd even delen met onze experts. Zij zitten de hele dag voor je klaar om je samenstelling na te kijken en je te voorzien van advies! Ook kunnen we je altijd helpen met het samenstellen van je zakelijke pc.

Processor - Het rekenbrein

Voor lichte administratieve werkzaamheden kun je het beste kiezen voor een processor met ingebouwde videokaart. Deze processor heeft als voordeel dat je geen aparte videokaart in het systeem hoeft te plaatsen en zo dus erg kan besparen op de kosten. Deze processor is daarnaast krachtig genoeg om licht administratieve taken uit te voeren.

Ben je van plan zwaardere administratieve programma’s te draaien of wil je foto’s en video’s gaan bewerken? Dan zul je een krachtigere processor nodig hebben. Krachtigere processoren hebben meer kracht zodat deze gemakkelijker zwaardere taken kunnen uitvoeren. Dit komt door het aantal kernen (cores) wat in de processor.

zit en waar deze de zware taak over kan verdelen. Voor het bewerken van video’s zouden we je minimaal een minimaal Intel Core i7 of een AMD Ryzen 7 aanraden. Deze processoren hebben genoeg kracht en kunnen zonder problemen videobestanden renderen. Voor high-end systemen en nog betere prestaties kun je kiezen voor een Intel Core i9 of een AMD Ryzen 9.

Als je nog meer prestatie nodig hebt hebben we de mogelijkheid voor een Thread Ripper processor. Deze krachtpatsers zijn speciaal ontworpen voor de zwaarste workstation taken welke je kunt bedenken. Denk aan 3D ontwerpen, zware render taken, machine learning of het bewerken van video’s op een zeer hoge kwaliteit. Met deze processor hoef je geen concessies meer te doen.

Hoeveelheid Ram geheugen heb ik nodig

Het ram geheugen is het werkgeheugen van de pc. Hier wordt alles tussentijds in opgeslagen, terwijl de computer ermee bezig is. De hoeveelheid ram bepaald voor een groot deel dus hoeveel programma’s of tabbladen je tegelijk kunt open hebben.

8GB Werkgeheugen - zonder problemen lichte administratieve werkzaamheden uitvoeren, games spelen met lage vereisten of lage kwaliteit video’s bewerken.

16GB Werkgeheugen - perfect voor het bewerken van video’s op full-HD (1080p), gamen en het open hebben van veel verschillende tabbladen en het werken met grote data spreadsheets.

32GB Werkgeheugen - Bewerken van video’s op hoge kwaliteit en hoge kwaliteit foto's.

64GB Werkgeheugen - Aanbevolen als je video’s wilt gaan bewerken op extreem hoge kwaliteit (4k - 8k). Ook als je meerdere programma’s tegelijk open wilt hebben staan die veel ram gebruiken, zoals Cinema 4D en After Effects, kun je het beste kiezen voor 64GB werkgeheugen.

Zakelijke Videokaart/grafische kaart

Videokaarten worden steeds belangrijker voor zakelijke computers. Steeds meer programma's voor foto- en videobewerking kunnen gebruik maken van de rekenkracht van de videokaart. De kracht van de videokaart kan daarnaast ook vaak gebruikt worden tijdens het renderen. Een krachtige videokaart, zoals een RTX 3090, zal je dus in sommige gevallen veel tijd schelen als er gecompliceerde bestanden of ontwerpen gerenderd moeten worden.

Snelle levering en de beste garantie!

Als je jouw zakelijke pc hebt samengesteld en besteld gaan onze experts voor je aan de slag. Je zakelijke computer wordt met zorg geassembleerd en alle benodigde software geïnstalleerd. Wij installeren altijd proefversie van Windows op de pc en zorgen dat alle benodigde drivers voor alle onderdelen juist geïnstalleerd zijn.

Als je zakelijke pc helemaal gebouwd is en de software geïnstalleerd zal hij onderworpen worden aan een aantal zware testen. De onderdelen zullen naar de max van kunnen worden geduwd. Tijdens deze testen zal het systeem stabiel moeten blijven draaien en mag hij niet te warm worden. Pas als hij door deze testen heen komt zal hij nog een laatste keer gecontroleerd worden door een andere expert. En pas als hij de computer goedkeurt zullen wij de pc naar je opsturen. Je zakelijke computer is dus helemaal klaar voor gebruik zodra je deze ontvangt.

Standaard heb je ook nog 4 jaar hardware garantie op een zakelijke pc. Dit betekent dat als er hardwarematig iets stuk gaat aan de pc wij deze voor je zullen repareren. We snappen dat het erg vervelend is als je zakelijke pc niet meer werkt. We zullen altijd met je meekijken naar de beste optie voor jou en zorgen dat de pc zo snel mogelijk weer zijn werk kan doen.

LAAGSTE PRIJS VAN DE BENELUX
Laagste prijs groot

Daarom koop je de beste game pc bij Computer-Bestel.nl.

WAT KLANTEN VAN ONS VINDEN
8,7
240 beoordelingen
87% beveelt ons aan
Nooit meer teveel betalen voor jouw GamePC
HULP NODIG?
Telefoon groot
Neem dan contact op!
0512 - 751264

info@computer-bestel.nl

SprayPay Informatie SprayPay Informatie

Hoe kan ik gespreid betalen bij Computer-Bestel.nl?
Tijdens het afrekenen van jouw bestelling kun je bij de betaalmethodes kiezen voor de betaaloptie SprayPay.


Kom ik in aanmerking voor gespreid betalen?
Wanneer je in Nederland woont en een Nederlandse bankrekening hebt dan kom je in aanmerking voor de gespreid betalen methode. SprayPay verstrekt kredieten vanaf een aankoopbedrag van € 250,- tot € 5,000.00.


Hoe wordt mijn aanvraag beoordeeld?
Op basis van een aantal vragen over je financiële situatie en een BKR toetsing wordt je aanvraag beoordeeld door SprayPay. Op basis van deze gegevens wordt er bepaald of je aanvraag wordt goedgekeurd.


Hoe hoog is de rente die ik moet betalen?
SprayPay werkt met een rente van 11,9% van het aankoopbedrag op basis van 36 maanden en met een rente van 14% op basis van 12 maanden.


Kan ik tussentijds extra of volledig aflossen?
Je kunt altijd boetevrij extra of volledig aflossen.


Wat als ik mijn bestelling wil retourneren of annuleren?
Je kunt je bestelling uiteraard retourneren of annuleren. Zodra SprayPay een bevestiging heeft ontvangen dat de bestelling is geannuleerd of volledig geretourneerd, vervalt de overeenkomst. Dan ben je SprayPay dus niets meer verschuldigd. Als je slechts een deel van je bestelling wilt annuleren of retourneren, wordt dit verrekend met het openstaande bedrag en wordt je maandbedrag automatisch aangepast.


Heeft dit invloed op mijn BKR-registratie?
Als je alle maandelijkse termijnen op tijd betaalt, dan heeft dit geen invloed op je BKR-registratie. Als je meer dan twee maanden niet aan je betalingsverplichting hebt voldaan dan is SprayPay verplicht dit te melden bij het BKR. In dat geval kan het dus gevolgen hebben voor toekomstige leningen of abonnementen.


Is SprayPay betrouwbaar?
De Autoriteit Financiële Markten (AFM) heeft een vergunning afgegeven aan SprayPay, met deze vergunning hebben zij toestemming om kredieten te verlenen. Om de veiligheid te waarborgen, wordt je geïdentificeerd met behulp van iDin. In het betaaloverzicht vind je jouw persoonlijke gegevens, het maandbedrag en de data van afschrijving. Controleer deze gegevens goed.