Zakelijke PC

Een computer voor zakelijk gebruik is bij ons compleet naar wens samen te stellen. Dit heeft als groot voordeel dat je de pc compleet kan afstemmen op de programma’s welke je op de computer wilt gaan gebruiken. Onze zakelijke computers zijn voorzien van hoge kwaliteit componenten en zijn daardoor verzekerd van een lange levensduur.

Of je nu op zoek bent naar een computer voor administratieve werkzaamheden of naar een workstation voor zware teken- en ontwerpprogramma’s. Bij Computer-Bestel.nl vindt je de perfecte pc voor jouw werkzaamheden zonder dat je betaalt voor onderdelen welke niet nodig hebt.

 • Onze Zakelijke computers

 •  
Speciale aangelegenheidZakelijke PC - Intel DDR4
Zakelijke PC - Intel DDR4Vanaf € 592.50
Settings opties Samenstel mogelijkheden
Settings opties Processor / grafische mogelijkheden
Settings opties Prijs / Kwaliteit

Koop een krachtige desktop PC voor op de zaak en stel hem zelf naar wens samen. Deze samensteller is voorzien van kwalitatieve onderdelen gecombineerd met een Intel processor (12de of 13de generatie). Deze systemen hebben een zakelijk uiterlijk, worden geleverd met een BTW vriendelijke factuur en hebben een lange levensduur (overeenkomstig met de economische afschrijving).

Zakelijke PC - Intel DDR5
Zakelijke PC - Intel DDR5Vanaf € 580.00
Settings opties Samenstel mogelijkheden
Settings opties Processor / grafische mogelijkheden
Settings opties Prijs / Kwaliteit

Koop een krachtige desktop PC voor op de zaak en stel hem zelf naar wens samen. Deze samensteller is voorzien van kwalitatieve onderdelen gecombineerd met een Intel processor (14de generatie). Deze systemen hebben een zakelijk uiterlijk, worden geleverd met een BTW vriendelijke factuur en hebben een lange levensduur (overeenkomstig met de economische afschrijving).

Zakelijke PC - AMD
Zakelijke PC - AMDVanaf € 595.00
Settings opties Samenstel mogelijkheden
Settings opties Processor / grafische mogelijkheden
Settings opties Prijs / Kwaliteit

Koop een krachtige desktop PC voor op de zaak en stel hem zelf naar wens samen. Deze samensteller is voorzien van kwalitatieve onderdelen gecombineerd met een AMD processor. Deze systemen hebben een zakelijk uiterlijk, worden geleverd met een BTW vriendelijke factuur en hebben een lange levensduur (overeenkomstig met de economische afschrijving).


Wat is de beste zakelijke computer?

De beste zakelijke computer is er één die is afgestemd op jouw wensen en werkzaamheden. Een pc voor licht administratief werk heeft bijvoorbeeld geen videokaart of zware processor nodig terwijl dit bij een pc voor videobewerking juist weer essentieel is.

Elk programma heeft zijn eigen systeemvereisten, dit zijn de voorwaarden waar de pc aan moet voldoen om het programma te kunnen gebruiken. Deze kun je gebruiken om zelf een zakelijke computer samen te stellen welke compleet is afgestemd op de werkzaamheden die je wilt gaan doen. Heb je niet de kennis of tijd om zelf een pc samen te stellen? Onze experts zitten voor je klaar om te helpen met het samenstellen van een zakelijke computer.

Hoe kan ik een zakelijke pc samenstellen?

Zoals eerder genoemd heeft elk programma verschillende eisen waar een pc aan moet voldoen en waar je op moet letten tijdens het samenstellen. We hebben verschillende samenstellers op de website waar je met groot gemak je eigen zakelijk pc kan samenstellen. We hebben de zakelijke pc samenstellers zo ingedeeld dat alle onderdelen compatibel zijn met elkaar en je dus eigenlijk geen fouten kunt maken.

We zullen hieronder enkele belangrijke onderdelen bespreken, en je aangeven welke je moet kiezen voor jouw situatie. Als je de pc hebt samengesteld kun je de link van de samenstelling ook altijd even delen met onze experts. Zij zitten de hele dag voor je klaar om je samenstelling na te kijken en je te voorzien van advies! Ook kunnen we je altijd helpen met het samenstellen van je zakelijke pc.

Processor - Het rekenbrein

Voor lichte administratieve werkzaamheden kun je het beste kiezen voor een processor met ingebouwde videokaart. Deze processor heeft als voordeel dat je geen aparte videokaart in het systeem hoeft te plaatsen en zo dus erg kan besparen op de kosten. Deze processor is daarnaast krachtig genoeg om licht administratieve taken uit te voeren.

Ben je van plan zwaardere administratieve programma’s te draaien of wil je foto’s en video’s gaan bewerken? Dan zul je een krachtigere processor nodig hebben. Krachtigere processoren hebben meer kracht zodat deze gemakkelijker zwaardere taken kunnen uitvoeren. Dit komt door het aantal kernen (cores) wat in de processor zit en waar deze de zware taak over kan verdelen. Voor het bewerken van video’s zouden we je minimaal een Intel Core i7 of een AMD Ryzen 7 aanraden. Deze processoren hebben genoeg kracht en kunnen zonder problemen videobestanden renderen. Voor high-end systemen en nog betere prestaties kun je kiezen voor een Intel Core i9 of een AMD Ryzen 9.

Als je nog meer prestatie nodig hebt hebben we de mogelijkheid voor een Thread Ripper processor. Deze krachtpatsers zijn speciaal ontworpen voor de zwaarste workstation taken welke je kunt bedenken. Denk aan 3D ontwerpen, zware render taken, machine learning of het bewerken van video’s op een zeer hoge kwaliteit. Met deze processor hoef je geen concessies meer te doen.

Hoeveelheid Ram geheugen heb ik nodig

Het ram geheugen is het werkgeheugen van de pc. Hier wordt alles tussentijds in opgeslagen, terwijl de computer ermee bezig is. De hoeveelheid ram bepaald voor een groot deel dus hoeveel programma’s of tabbladen je tegelijk kunt open hebben.

8GB Werkgeheugen - zonder problemen lichte administratieve werkzaamheden uitvoeren, games spelen met lage vereisten of lage kwaliteit video’s bewerken.

16GB Werkgeheugen - perfect voor het bewerken van video’s op full-HD (1080p), gamen en het open hebben van veel verschillende tabbladen en het werken met grote data spreadsheets.

32GB Werkgeheugen - Bewerken van video’s op hoge kwaliteit en hoge kwaliteit foto's.

64GB Werkgeheugen - Aanbevolen als je video’s wilt gaan bewerken op extreem hoge kwaliteit (4k - 8k). Ook als je meerdere programma’s tegelijk open wilt hebben staan die veel ram gebruiken, zoals Cinema 4D en After Effects, kun je het beste kiezen voor 64GB werkgeheugen.

Zakelijke Videokaart/grafische kaart

Videokaarten worden steeds belangrijker voor zakelijke computers. Steeds meer programma's voor foto- en videobewerking kunnen gebruik maken van de rekenkracht van de videokaart. De kracht van de videokaart kan daarnaast ook vaak gebruikt worden tijdens het renderen. Een krachtige videokaart, zoals een RTX 3090, zal je dus in sommige gevallen veel tijd schelen als er gecompliceerde bestanden of ontwerpen gerenderd moeten worden.

Snelle levering en de beste garantie!

Als je jouw zakelijke pc hebt samengesteld en besteld gaan onze experts voor je aan de slag. Je zakelijke computer wordt met zorg geassembleerd en alle benodigde software geïnstalleerd. Wij installeren altijd proefversie van Windows op de pc en zorgen dat alle benodigde drivers voor alle onderdelen juist geïnstalleerd zijn.

Als je zakelijke pc helemaal gebouwd is en de software geïnstalleerd zal hij onderworpen worden aan een aantal zware testen. De onderdelen zullen naar de max van kunnen worden geduwd. Tijdens deze testen zal het systeem stabiel moeten blijven draaien en mag hij niet te warm worden. Pas als hij door deze testen heen komt zal hij nog een laatste keer gecontroleerd worden door een andere expert. En pas als hij de computer goedkeurt zullen wij de pc naar je opsturen. Je zakelijke computer is dus helemaal klaar voor gebruik zodra je deze ontvangt.

Standaard heb je ook nog 4 jaar hardware garantie op een zakelijke pc. Dit betekent dat als er hardwarematig iets stuk gaat aan de pc wij deze voor je zullen repareren. We snappen dat het erg vervelend is als je zakelijke pc niet meer werkt. We zullen altijd met je meekijken naar de beste optie voor jou en zorgen dat de pc zo snel mogelijk weer zijn werk kan doen.

LAAGSTE PRIJS VAN DE BENELUX
Laagste prijs groot

Daarom koop je de beste game pc bij Computer-Bestel.nl.

WAT KLANTEN VAN ONS VINDEN
8,7
267 beoordelingen
Nooit meer teveel betalen voor jouw GamePC
HULP NODIG?
Telefoon groot
Neem dan contact op!
0512 - 751264

info@computer-bestel.nl

Computer-Bestel.nl Zomer Deals!! Computer-Bestel.nl Zomer Deals!!

Ontsteek je gaming-enthousiasme met onze zomerdeals!


Wil je je gaming-ervaring verfrissen? Dan hebben we fantastisch nieuws voor je!
Tijdens onze zomerdeals kun je profiteren van gigantische kortingen op onze gaming-pc's. Bespaar tot wel € 500 op je nieuwe game-pc en geniet van de nieuwste games in de hoogste kwaliteit. Onze game computers zijn speciaal ontworpen om de meest uitdagende games soepel te laten draaien en bieden je de snelheid en kracht die je nodig hebt voor de ultieme game-ervaring. Blijf koel binnen en game de hele zomer door als nooit tevoren! Mis deze kans niet om voordelig te gamen tijdens onze zomerdeals!"


Tot wel € 500.00 korting!

 • Game PC waarde tot € 500.00 - Korting van € 25.00
 • Game PC waarde tot € 1,000.00 - Korting van € 50.00
 • Game PC waarde tot € 1,500.00 - Korting van € 75.00
 • Game PC waarde tot € 2,000.00 - Korting van € 100.00
 • Game PC waarde tot € 2,500.00 - Korting van € 135.00
 • Game PC waarde tot € 3,000.00 - Korting van € 175.00
 • Game PC waarde tot € 3,500.00 - Korting van € 225.00
 • Game PC waarde tot € 4,000.00 - Korting van € 275.00
 • Game PC waarde tot € 5,000.00 - Korting van € 350.00
 • Game PC waarde tot € 5,500.00 - Korting van € 400.00
 • Game PC waarde tot € 6,000.00 - Korting van € 450.00
 • Game PC waarde v.a € 6,000.00 - Korting van € 500.00