FILTER JE KEUZE
LAAGSTE PRIJS VAN DE BENELUX
Laagste prijs groot

Daarom koop je de beste game pc bij Computer-Bestel.nl.

WAT KLANTEN VAN ONS VINDEN
8,7
267 beoordelingen
HULP NODIG?

Telefoon grootNeem dan contact op!
0512 - 751264
info@computer-bestel.nl

Game Toetsenborden

In de uitrusting van een goede gamer mag een goed toetsenbord niet ontbreken. Je reactiesnelheid en nauwkeurigheid worden namelijk voor een groot deel bepaald door het gebruiksgemak van je keyboard. Daarom bieden we binnen het assortiment van Computer-Bestel een groot aanbod aan toetsenborden. Omdat de wensen van ieder gamer anders zijn, kun je in de filter gemakkelijk filteren op prijs, merk, soort toetsen en verlichting.

9 producten per pagina
FILTER GEAVANCEERD(KLIK HIER)-

Product laden

Product laden


 
Product laden

Product laden


 
Product laden

Product laden


 
Product laden

Product laden


 
Product laden

Product laden


 
Product laden

Product laden


 
Product laden

Product laden


 
Product laden

Product laden


 
Product laden

Product laden


 

Mechanische toetsen of standaardtoetsen

De belangrijkste keuze die je moet maken bij het kopen van een keyboard is de keuze tussen een mechanisch toetsenbord of een standaard toetsenbord. Een standaard toetsenbord registreert de aanslagen op het toetsenbord met behulp van een stukje rubber. Deze vorm van produceren houdt de standaard toetsenborden relatief goedkoop. Het nadeel hiervan is dat de toetsen volledig ingedrukt moeten worden voordat een aanslag geregistreerd wordt.

Een mechanisch toetsenbord heeft daarentegen juist een schakelaar voor iedere toets. De rubberen mat wordt hierbij vervangen door een metalen veer. Deze veer maakt het mogelijk dat de aanslag al geregistreerd wordt voordat de toets helemaal ingedrukt is. Dit maakt het mogelijk om sneller te reageren op ontwikkelingen binnen de game. Je kan namelijk sneller een schot lossen of een andere actie uitvoeren. Bovendien geven veel gamers aan dat ze meer feeling hebben wanneer ze gamen op een mechanisch toetsenbord. Over het algemeen zijn mechanische keyboards gemaakt van steviger materiaal. Een mechanisch toetsenbord gaat over het algemeen dus langer mee dan een toetsenbord met een rubber dome.

Gebruiksgemak

Of je nu kiest voor een toetsenbord met mechanische toetsen of met standaardtoetsen, uiteindelijk zal iedere gamer erkennen dat het gaat om gebruiksgemak. Dit gebruiksgemak is afhankelijk van de vorm van het toetsenbord, de beschikbare knoppen en beschikbare verlichting. De verlichting wordt echter vaak als extraatje gezien die de uitstraling van het toetsenbord verbetert.

Onder de vorm van het toetsenbord wordt allereerst de afloop van het toetsenbord naar het bureau bedoeld. Sommige gamers vinden het fijn wanneer je handen ondersteund worden richting het bureau. Verder hebben veel keyboards extra toetsen beschikbaar om het gebruiksgemak te verhogen. Zo zijn er bijvoorbeeld vaak multimediatoetsen geïntegreerd waarmee snel genavigeerd kan worden binnen de geïnstalleerde software. Verder beschikken sommige toetsenborden ook de mogelijkheid om macrotoetsen om ingewikkelde toetscombinaties eenvoudig te maken.