FILTER JE KEUZE
LAAGSTE PRIJS VAN DE BENELUX
Laagste prijs groot

Daarom koop je de beste game pc bij Computer-Bestel.nl.

WAT KLANTEN VAN ONS VINDEN
8,7
267 beoordelingen
HULP NODIG?

Telefoon grootNeem dan contact op!
0512 - 751264
info@computer-bestel.nl

Monitoren

Goed gamen gaat niet zonder perfect beeld. De beleving van de game wordt veel intenser als het beeld haarscherp is en waarin de beelden elkaar vloeiend opvolgen. Computer-Bestel beschikt over een divers assortiment monitoren met verschillende afmetingen. De game monitoren hebben stuk voor stuk een VGA en DVI aansluitingen, wil je ook een HDMI aansluiting voor je game beeldscherm? Geen probleem! Gebruik de filter om gemakkelijk de goede schermgroottes en aansluitingen te kiezen.

9 producten per pagina
FILTER GEAVANCEERD(KLIK HIER)-

Product laden

Product laden


 
Product laden

Product laden


 
Product laden

Product laden


 
Product laden

Product laden


 
Product laden

Product laden


 
Product laden

Product laden


 
Product laden

Product laden


 
Product laden

Product laden


 
Product laden

Product laden


 

Vloeiend beeld bij je game beeldscherm

Een vloeiend beeld bij het gamen is een must. Het voorkomt ergernis en belangrijker nog, je kan gamen zonder snel moe te worden. Voor vloeiend beeld bij gamen heb je een game monitor nodig van 120 hertz of 144 hertz. Deze refresh rate van je game beeldscherm geeft aan hoe vaak per seconde je beeldscherm zichzelf ververst. Hoe hoger de refresh rate, hoe vloeiender en levensechter het beeld is. Met het blote oog kan je op een bepaald moment niet meer waarnemen dat het nog vloeiender gaat, maar je hersenen hebben dit wel door. Daarom heb je een game monitor nodig met een refresh rate die hoog genoeg is. De game monitors van Computer-Bestel hebben stuk voor stuk een refresh rate die hoog genoeg is om vloeiend beeld te leveren.

Merken game monitors en grootte van het scherm

Allereerst is het belangrijk dat de prestaties van je game beeldscherm goed zijn. Daarnaast is het ook belangrijk dat de levensduur van de game monitor naar behoren is. Met de merken monitoren van Computer-Bestel hoef je hier niet over wakker te liggen. De merken ASUS en BenQ zijn beide merken die goede game monitoren maken. Zo kun je er op vertrouwen dat je game monitor lange tijd mee zal gaan!

Binnen het aanbod aan game monitoren vind je verschillende groottes. Afhankelijk van de ruimte die je hebt en de opstelling die je wilt hanteren zijn er gaming beeldschermen beschikbaar. Wil je een compacte game monitor? Kies dan voor de 18,5” of 22”inch beeldschermen, wil je juist een groter beeldscherm? Kijk dan naar de beeldschermen van 24” of 27” inch. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om twee schermen naast elkaar te zetten, zo hou je perfect overzicht op alles in de game!

Game monitor kopen

Wil je een gloednieuwe game monitor kopen? Dan ben je bij Computer-Bestel op de juiste plek. We bieden een ruim aanbod aan kwalitatieve game monitoren aan en bieden persoonlijke service als je vragen hebt. We helpen je dan ook graag bij het kopen van je game monitor als je zelf niet precies weet welk beeldscherm het beste bij je past. Heb je vragen? Stel ze gerust!