FILTER JE KEUZE
LAAGSTE PRIJS VAN DE BENELUX
Laagste prijs groot

Daarom koop je de beste game pc bij Computer-Bestel.nl.

WAT KLANTEN VAN ONS VINDEN
8,7
267 beoordelingen
HULP NODIG?

Telefoon grootNeem dan contact op!
0512 - 751264
info@computer-bestel.nl

Game Muizen

Precisie en snelheid zijn twee belangrijke aspecten voor iedere gamer. Met een goede game muis kunnen de prestaties van beide aspecten stevig verbeterd worden. Bij Computer-Bestel vind je een compleet aanbod aan goede game muizen. Het aanbod bestaat met name uit Sharkoon muizen, Cooler Master- en Corsair muizen. Heb je vragen over een van de muizen? Neem dan contact op, we helpen je graag verder om de beste game muis te kopen!

9 producten per pagina
FILTER GEAVANCEERD(KLIK HIER)-

Product laden

Product laden


 
Product laden

Product laden


 
Product laden

Product laden


 
Product laden

Product laden


 
Product laden

Product laden


 
Product laden

Product laden


 
Product laden

Product laden


 
Product laden

Product laden


 
Product laden

Product laden


 

Waar moet je op letten bij het kopen van een game muis?

Als je een game muis gaat kopen dan is het goed om aandacht te besteden aan een aantal specificaties.

DPI capaciteit en flexibiliteit
De DPI (dots-per-inch) is een eenheid waarmee de gevoeligheid van de muis wordt weergegeven. Met een hoge DPI wordt er door de cursor veel afstand afgelegd terwijl de muis maar weinig beweegt. Met een hoge DPI kan je de handelingssnelheid sterk verbeteren. Aan de andere kant wordt het moeilijker om snel op details te zoeken. Daarom is niet alleen de capaciteit van de DPI belangrijk, maar ook de flexibiliteit waarmee de DPI bepaald kan worden.

Soort sensor
De accuraatheid van de muis is voor een groot deel afhankelijk van de sensor die in de muis is geïntegreerd. In de basis zijn hier twee mogelijkheden voor: een optische muisof een een game muis met lasersensor. Een lasersensor is over het algemeen wat accurater en kan ook gebruikt worden op spiegelende oppervlakken (glazen tafelbladen bijvoorbeeld). Optische game muizen zijn daarentegen over het algemeen wat aantrekkelijker geprijsd.

Vorm
Een muis moet lekker in de hand liggen. Als je aan het gamen bent is de muis het verlengstuk van je hersenen naar de game. Als je je daarbij stoort aan de vorm (of ergonomie) van de muis, dan is dit niet goed voor je game prestaties. Is je huidige muis kapot, maar was je wel tevreden over deze game mouse? Wijk dan qua vorm niet te veel af van je oude muis. Aan een muis met een compleet andere vorm zal je namelijk weer een tijdje moeten wennen.

Aantal knoppen op de game muis
Voor sommige games is het handig om meer knoppen op je muis te hebben dan de standaard knoppen van iedere muis. In een strategie game zal je bijvoorbeeld regelmatig een menu nodig hebben die te bereiken is met de game muis, maar wat relatief veel tijd kost. Door de extra knoppen op de muis zo te programmeren dat het menu direct verschijnt, bespaar je tijd en kun je snel handelen en het speelgemak vergroten! De extra knoppen van de game muis kunnen ook gemakkelijk een toets combinatie van je toetsenbord overnemen.

Aantal knoppen op de game muis
Zoals hierboven al gesteld wordt, is het aanbod aan game muizen uiteenlopend. Het kopen van de beste game muis is dan ook erg persoonlijk. Toch adviseren we je graag over de kenmerken van de game muizen. Neem gerust contact op via de mail of chatfunctie. Wil je direct iemand spreken? Neem dan telefonisch contact!