FILTER JE KEUZE
LAAGSTE PRIJS VAN DE BENELUX
Laagste prijs groot

Daarom koop je de beste game pc bij Computer-Bestel.nl.

WAT KLANTEN VAN ONS VINDEN
8,7
267 beoordelingen
HULP NODIG?

Telefoon grootNeem dan contact op!
0512 - 751264
info@computer-bestel.nl

Speakers

Waan je midden in het speelveld van je game door gebruik te maken van game speakers. Bij Computer-Bestel vind je een compleet assortiment aan Logitech speakersets. Kies voor twee kleine boxen met verbazingwekkende capaciteit, of ga voor een uitgebreide speakerset met surrond geluid zodat je alle details in de game hoort. Logitech is gespecialiseerd in het ontwikkelen van hardware voor gamers. Bij de speakers betekent dit dat je kunt rekenen op zuiver geluid als perfecte aanvulling op het beeld.

9 producten per pagina
FILTER GEAVANCEERD(KLIK HIER)-

Product laden

Product laden


 
Product laden

Product laden


 
Product laden

Product laden


 
Product laden

Product laden


 
Product laden

Product laden


 
Product laden

Product laden


 
Product laden

Product laden


 
Product laden

Product laden


 
Product laden

Product laden


 

Divers aanbod aan game speakers

Het aanbod van game speakers bij Computer-Bestel bestaat uit Logitech speakers. Dit Zwitserse merk is gespecialiseerd in het maken van hardware waarbij gebruiksvriendelijkheid een belangrijke rol speelt. Bij de speakers is de bediening dan ook eenvoudig en intuïtief. Verder is de kwaliteit van het geluid bij Logitech speakers altijd van de hoogste kwaliteit. Zo kun je ongestoord gamen en heb je het gevoel dat je zelf aanwezig bent in je gamewereld!

Ondanks het feit dat het aanbod vooral bestaat uit Logitech speakers, is het aanbod van game speakers bij Computer-Bestel toch divers. De speakersets zijn namelijk beschikbaar in verschillende kanalen. Zo kun je kiezen voor een vrij simpele 2.0 opstelling, waarbij een linker- en rechterspeaker je voorzien van stereogeluid, maar kun je ook kiezen voor een 2.1 opstelling met een sub woofer erbij. Daarnaast zijn er ook nog uitgebreidere sets beschikbaar bij Computer-Bestel zodat je de speakeropstelling helemaal af kunt stemmen op je eigen wensen!

Game speakers kopen bij Computer-Bestel

Om de beleving van je games te vergroten is goed geluid bijna onmisbaar. Je kan hierbij kiezen voor een headset, maar ook speakers bieden een goede oplossing voor perfect geluid tijdens het gamen. Computer-Bestel heeft haar aanbod afgestemd op de eisen van de meeste gamers. Een aantal van deze eisen zijn bijvoorbeeld: Perfect geluid, Lange levensduur van de speakers, Compacte speakers met capaciteit en Gebruiksvriendelijkheid.

Op basis van deze wensen hebben we speakers gekozen. De game speakers worden uit voorraad geleverd en zijn dus snel bij je thuis! Wil je de speakers thuis laten bezorgen op hetzelfde moment als je zelf samengestelde game pc? Geen probleem! In dat geval bezorgen we alle game pc onderdelen op hetzelfde moment bij je thuis en kan je direct beginnen met gamen!