Medewerkers Computer-Bestel.nl

De Game PC specialist van de Benelux

Waarom Computer-Bestel.nl

Vertikt jouw huidige setup het om de nieuwste games te spelen en heb je drastisch een nieuwe GamePC nodig? Wij helpen je graag op weg naar jouw nieuwe Game PC ongeacht je budget. Jij regelt de games, wij regelen de rest.

Wij zorgen voor de hoogste kwaliteit in een uniek jasje. Op onze webshop kun je zeer gemakkelijk je eigen Game PC samenstellen met de door ons geselecteerde onderdelen en configuratoren. Heb je iets minder verstand van computer hardware of heb je de behoefte aan een bewezen samenstelling? Neem dan een kijkje bij onze kant en klare Game Systemen.

Wist je dat?

Begin 2013 is Johan de eigenaar van Computer-Bestel.nl begonnen in een klein kantoor met het bouwen van op maat gemaakte Game Computers voor de laagste prijs van Nederland. Hedendaags met een eigen vestiging is Computer-Bestel.nl één van de grootste Game Computer leveranciers van Nederland geworden en zelfs nu bouwt Johan nog regelmatig mee aan de computers. Wellicht wordt jouw nieuwe Game Computer wel gebouwd door de eigenaar!

Alles onder één dak!

Daarnaast kun je bij ons natuurlijk ook terecht voor de beste Game Accessoires. Toetsenborden, muizen, headsets allemaal geoptimaliseerd voor het gamen.

Als laatste is het goed om te weten dat één voor onze voordelen voor jouw ook behoorlijk bespaard in je portemonnee. Wij zijn namelijk de best geprijsde Game PC winkel van de Benelux.

Vragen over onze service?


 • USP: Morgen Gamen
  Morgen Gamen
 • USP: Persoonlijke voorkeur
  Persoonlijke voorkeur
 • USP: Laagste prijs van NL
  Laagste prijs van NL
 • USP: Top garantoe
  Top garantie
 • USP: Voor iedereen
  Voor iedereen!

Al onze Kant en klare GamePC's zijn direct uit voorraad leverbaar. Bestel je voor 15:00 dan betekend dat morgen al gamen! Stel je zelf een GamePC samen dan is deze al leverbaar binnen 2-3 dagen. Om de hoogste stabiliteit en betrouwbaarheid te garanderen worden al onze systemen 48 uur getest op verschillende punten. Onder meer: stresstesten, benchmarks en hardware burn-in testen komen voorbij om de functionaliteit van de computer te garanderen.