FILTER JE KEUZE
LAAGSTE PRIJS VAN DE BENELUX
Laagste prijs groot

Daarom koop je de beste game pc bij Computer-Bestel.nl.

WAT KLANTEN VAN ONS VINDEN
8,7
267 beoordelingen
HULP NODIG?

Telefoon grootNeem dan contact op!
0512 - 751264
info@computer-bestel.nl

Game Muismatten

Muizen worden steeds beter en zijn tegenwoordig te gebruiken op bijna iedere ondergrond. Als gamer is dit alleen lang niet altijd genoeg. Je wilt direct kunnen reageren op tegenstanders en ontwikkelingen in de game. Met een muismat maak je dit nog makkelijker! Je bevordert namelijk de prestaties van de muis en kan daarmee nog sneller en preciezer reageren op de ontwikkelingen in de game! Computer-Bestel heeft de beste muismatten voor gamers op een rijtje gezet. Heb je vragen of mis je een muismat? Neem gerust contact op!

9 producten per pagina
FILTER GEAVANCEERD(KLIK HIER)-

Product laden

Product laden


 
Product laden

Product laden


 
Product laden

Product laden


 
Product laden

Product laden


 
Product laden

Product laden


 
Product laden

Product laden


 
Product laden

Product laden


 
Product laden

Product laden


 
Product laden

Product laden


 

Beste muismat voor gamers

Een goede muismat voor gamers is allereerst gemaakt van een goed materiaal zodat de DPI van gamemuizen goed zijn recht komt. De materialen die Computer-Bestel aanbiedt in het assortiment zijn stoffen muismatten en muismatten met polymeer oppervlaktes. Stoffen muismatten glijden goed en daarmee kan er snel een afstand afgelegd worden met de cursor. Polymeren oppervlaktes hebben meer textuur, waardoor het gevoel van controle hoger ligt. Om de polymeren muismatten toch glad te maken, worden de muismatten vaak glad afgewerkt.

Daarnaast moet de muismat genoeg oppervlakte hebben om vrij op te bewegen. Daarom bevat het aanbod van Computer-Bestel een breed scala aan verschillende groottes muismatten. Heb je een muis met een hoge DPI en hou je je muisbewegingen vaak compact? Dan kan een kleine muismat goed zijn, maar met meer uitgebreide bewegingen zal een grote muismat al snel nodig zijn! Verder is het bij een muismat voor gamers belangrijk dat hoekjes niet gaan krullen. Dit is vaak het geval bij reguliere muismatten. Computer-Bestel heeft daarom met name game muismatten in het assortiment die gestikt zijn aan de buitenkant. Op die manier gaat de muismat niet krullen.

Beste muismat voor gamers

In aanvulling op de hardware en hardware accessoires voor je game pc, mag een goede muismat niet missen. Door het aanbod van Computer-Bestel kun je gemakkelijk de beste muismat voor jou kopen! Heb je hulp nodig om de juiste muismat te kopen? Neem dan gerust contact op, we helpen je graag verder bij het kopen van de beste accessoires voor je game computer!