FILTER JE KEUZE
LAAGSTE PRIJS VAN DE BENELUX
Laagste prijs groot

Daarom koop je de beste game pc bij Computer-Bestel.nl.

WAT KLANTEN VAN ONS VINDEN
8,7
267 beoordelingen
HULP NODIG?

Telefoon grootNeem dan contact op!
0512 - 751264
info@computer-bestel.nl

Fight- en Arcadesticks

Vergroot het gemak en de belevenis van het gamen met de juiste accessoires. Kies een controller die speciaal is ontwikkeld voor gamers of koop speakers die je voorzien van geweldig geluid. Bij Computer-Bestel vind je de belangrijkste accessoires om het speelplezier nog verder te vergroten. Bovendien kunnen sommige accessoires je helpen om klachten te voorkomen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een ergonomisch toetsenbord of een muis die naadloos aansluit op de vorm van je hand.

9 producten per pagina
FILTER GEAVANCEERD(KLIK HIER)-

Product laden

Product laden


 
Product laden

Product laden


 
Product laden

Product laden


 
Product laden

Product laden


 
Product laden

Product laden


 
Product laden

Product laden


 
Product laden

Product laden


 
Product laden

Product laden


 
Product laden

Product laden


 

Game toetsenborden, muizen en controllers

Snelheid en nauwkeurigheid zijn twee belangrijke onderdelen om je prestaties bij het gamen te maximaliseren. Toetsenborden zijn hierbij een belangrijke sleutel. Een game toetsenbord is er speciaal op ingericht om snel en accuraat de juiste toetsen in te kunnen drukken zodat je direct kunt reageren als er wat gebeurt in de game. Bij de keuze voor een goed game keyboard, is het belangrijk dat je allereerst een keuze maakt tussen een mechanisch toetsenbord of juist een standaard toetsenbord. Een mechanisch toetsenbord is wat duurder, maar wordt door veel gamers gezien als een keyboard waarbij je meer gevoel hebt tijdens de game.

Net als bij een toetsenbord, speelt een muis een belangrijke rol in de mate waarop je kunt reageren op veranderingen in het spel. De game muizen van Computer-Bestel hebben stuk voor stuk een hoge kwaliteit. Toch is het belangrijk dat je je keuze baseert op een aantal variabelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: Ben je rechtshandig of linkshandig? Wat is de DPI-capaciteit die je verlangt en hoe flexibel moet de DPI zijn? En welke vorm past het fijnste in mijn hand?

Daarnaast kun je nog kiezen voor een lasersensor of juist voor een optische muis. Een lasersensor is doorgaans wat preciezer en kan ook op glas functioneren. Een optische muis is over het algemeen juist weer wat goedkoper. Wil je juist gamen met een controller? Dan hebben we bij Computer-Bestel ook game controllers waarmee je onbezorgd dagen kunt gamen!

Speakers en headsets

Gamen is beleving. Hoe groter de beleving, hoe lekkerder je aan het gamen bent. Toch? Speakers en headsets mogen dan ook niet ontbreken aan je game accessoires! Computer-Bestel heeft een compleet aanbod aan speakers en headsets waarmee je de game intens kunt meemaken en kunt communiceren met je medespelers.

Game monitoren

Scherp beeld is een must om goed te kunnen gamen. Met de game monitoren van Computer-Bestel krijg je dit scherpe beeld gegarandeerd! De LED monitoren zijn van de hoogste kwaliteit en beschikbaar in verschillende formaten. Van sommige monitoren kan het formaat van de monitor zelfs makkelijk worden omgezet van verticaal naar horizontaal.