Game pc samenstellen

Een game pc samenstellen? Dat doe je natuurlijk bij Computer-Bestel! Bij ons krijg je namelijk de beste gaming computers, de laagste prijs, een snelle levertijd (2 á 3 dagen) en tot wel 4 jaar lang garantie. Een game pc bouwen is nog nooit zo makkelijk geweest. Bekijk onze samenstellers hieronder. Wacht niet langer en ga je game pc samenstellen!Begin met het game pc samenstellen en selecteer één van onze game computers hieronder:

Game PC - Spark
Game PC - SparkVanaf € 372.50
Settings opties Samenstel mogelijkheden
Settings opties Processor / grafische mogelijkheden
Settings opties Prijs / Kwaliteit

De Game PC - Spark, onze instap game pc. Speciaal voor gamers die beginnen aan hun eerste computer met een budget tot € 1.000. Niet teveel poespas en keuze stress, maar lekker gamen!

Deze game pc heeft standaard een onboard videokaart, maar kan uitgebreidt worden met een losse videokaart. Hierdoor bespaar je behoorlijk op je budget en kun je voor relatief weinig geld gamen.

Speciale aangelegenheidGame PC - AMD Ryzen
Game PC - AMD RyzenVanaf € 545.00
Settings opties Samenstel mogelijkheden
Settings opties Processor / grafische mogelijkheden
Settings opties Prijs / Kwaliteit

De AMD RYZEN configurator is voorzien van een krachtige processor tegen een zeer scherpe prijs. Hierdoor heb je met deze configuratie de beste prijs/kwaliteit verhouding.

Overweeg jij een nieuwe computer met een budget boven de € 1.000? Dan is dit de beste keus op dit moment!

Speciale aangelegenheidGame PC - Intel
Game PC - IntelVanaf € 690.00
Settings opties Samenstel mogelijkheden
Settings opties Processor / grafische mogelijkheden
Settings opties Prijs / Kwaliteit

De nieuwe Intel 13e en 14e generatie GamePC heeft enorm veel keuze mogelijkheden. Geschikt voor de gamer die de GamePC ook voor het werk gebruikt!

Met deze nieuwe generatie krijg je standaard 6 kernen voor de i5 en 8 kernen voor de i7 en i9 . Ultieme gameprestaties en optimaal multi-tasken zijn voor deze processoren geen enkel probleem.

Speciale aangelegenheidGame PC - AMD 7000
Game PC - AMD 7000Vanaf € 807.50
Settings opties Samenstel mogelijkheden
Settings opties Processor / grafische mogelijkheden
Settings opties Prijs / Kwaliteit

AMD Ryzen 7000 Game PC samenstellen

Bij Computer-Bestel kun je een AMD Ryzen 7000 Game PC laten samenstellen door echte experts. Onze configurator is zorgvuldig geselecteerd op de beste onderdelen die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn.

Hieronder kun jij zelf je AMD series 7000 Game PC samenstellen. Alle onderdelen zijn met elkaar getest zodat jij zeker weet dat alles met elkaar functioneert!

Daarnaast bouwen wij de computer voor je, zodat je thuis direct kunt gaan gamen. Stel vandaag nog jouw Ryzen 7000 Game PC samen bij Computer-Bestel.

Game PC - Actie
Game PC - ActieVanaf € 577.50
Settings opties Samenstel mogelijkheden
Settings opties Processor / grafische mogelijkheden
Settings opties Prijs / Kwaliteit

De twaalfde en dertiende generatie Intel processoren zijn geschikt voor alle gamers en enthousiaste computergebruikers die van hoge prestaties willen profiteren voor een lage prijs. Deze configurator is extra scherp geprijsd. Speciaal voor iedereen die wat extra wil besparen.

Een Game PC samenstellen: hoe werkt dat?

Een Game PC samenstellen bij ons werkt als volgt:

1. Kies voor een PC Builder die het meeste aansluit op jouw wensen.
2. Stel de game pc na eigen wensen samen. Onze PC Builder's zijn zo ingericht dat je geen foute keuzes kunt maken. Heb je toch hulp nodig? Dan staan onze game pc experts natuurlijk voor je klaar!
3. Jouw game pc wordt door ons gebouwd, geïnstalleerd en getest. Bij levering kun je dus direct beginnen met gamen!

Helemaal zelf je eigen game computer samenstellen.

Het grote verschil tussen een gewone pc en een game computer samenstellen is dat een Game PC vaak een aparte videokaart heeft waarmee je de dikste games kunt spelen. Ook zien Game PC's er vaak indrukwekkend uit met veel RGB verlichting.

Tijdens het samenstellen is het belangrijk om in je hoofd te houden wat je wilt gaan doen met de game pc. We zien vaak dat mensen tijdens het game pc samenstellen uitgaan van hun budget en hiervoor de dikste pc uitkiezen.

Hoewel je met een high end gaming pc natuurlijk meer prestaties krijgt en je zwaardere games kunt spelen, is dit in veel gevallen niet nodig. Wil je bijvoorbeeld games als Minecraft spelen, films kijken en internetten? Dan hoeft een game pc echt geen 1.000 euro te kosten. Neem eens een kijkje bij onze goedkope game computer opties. Een game computer samenstellen hoeft helemaal niet duur te zijn!

Hoe stel ik een game pc samen?

Het is belangrijk om de meest zware taak of game die je game pc aan moet kunnen in je achterhoofd te houden tijdens het game pc samenstellen. Als hij deze game kan draaien zal de rest geen probleem zijn. Het is ook belangrijk dat de onderdelen goed op elkaar afgestemd zijn. Wij hebben verschillende samenstellers waarin we hebben gezorgd dat alle onderdelen op elkaar afgestemd zijn. Op deze manier kun je dus eigenlijk geen fouten maken tijdens het gamepc bouwen.

Tijdens het gaming pc samenstellen, kun je klikken op het kopje gameprestaties om te bekijken hoe je samenstelling de meest populaire games van dit moment draait. Je kunt hier ook zien welke onderdelen je eventueel nog moet upgraden om het spel op hoge instellingen te kunnen spelen. Als je advies of hulp nodig hebt bij het game pc samenstellen kun je ook altijd contact met ons opnemen via de chat, mail of telefoon. Eén van onze experts helpt je dan graag met het samenstellen.

Je kunt ook altijd een kijkje nemen bij onze prebuilt gaming pc's. Deze systemen zijn speciaal samengesteld door onze experts aan de hand van systeemvereisten van de meest populaire games.

Gaming PC samenstelling op houten tafel met plantGaming PC samenstelling op houten tafel met plant

Welke onderdelen moet ik kiezen tijdens het game pc bouwen?

Je nieuwe game computer bouwen is natuurlijk erg leuk maar we snappen dat het soms wat lastig kan zijn. Welke onderdelen heb je nodig en welke zijn voor jouw situatie niet nodig? Ga je voor de beste kwaliteit hardware, of is dat voor jou niet per se nodig? Hieronder bespreken we de belangrijkste onderdelen, zodat jij tijdens het game pc samenstellen weet welke je moet kiezen. Deze kan je dan in onze configurator meenemen en aan het einde krijg je jouw ultieme gaming computer te zien.

Processor

De processor vormt het hart van je gaming pc. Zonder krachtige processors zul je niet in staat zijn goed te kunnen gamen. Een te krachtige processor is ook weer zonde, aangezien je dit budget wellicht beter ergens anders goed kan gebruiken. Houd dus tijdens het game pc samenstellen goed in gedachten wat je graag wilt gaan doen met de pc.

Voor simpele games en internetten heb je vaak genoeg aan een processor met ingebouwde videokaart. Met een ingebouwde videokaart bespaar aanzienlijk op de prijs van de pc. Hier kun je je eigen goedkope game pc samenstellen.

Wil je alleen gaan gamen op je nieuwe pc? Kies dan bij het game computer samenstellen voor een mid range processor zoals een Ryzen 5 of Intel Core i5. Deze processoren leveren genoeg kracht en zorgen ervoor dat je de videokaart niet zult beperken in zijn prestaties.

Wil je gaan video bewerken, 3d ontwerpen of games spelen op de maximale settings? Dan kun je de extra rekenkracht van een AMD Ryzen 7 of een Intel Core i7 goed gebruiken. De overtreffende trap hierin zijn de AMD Ryzen 9 en Intel Core i9 serie, met deze processoren krijg je maximale prestaties. Hier kun je je high end game pc samenstellen. .

Werkgeheugen

De Random-Access-Memory (RAM) is het werkgeheugen van de computer. Hier wordt alles tussentijds in opgeslagen, terwijl de computer ermee bezig is. Denk hierbij aan alle assets voor een spel, de staat van Windows etc.

Een gaming computer moet minimaal 8gb werkgeheugen hebben om op te kunnen gamen. Veel games vragen tegenwoordig al om 16Gb werkgeheugen op aanbevolen instellingen. Met 32gb weet je zeker dat je in de toekomst geen problemen gaat krijgen met high end games op maximale instellingen of wanneer je naast gamen ook videobewerking of andere zware taken wilt gaan uitvoeren met de pc.

Ram geheugen komt in verschillende snelheden. Deze snelheid geeft aan hoe snel een werkgeheugen kan werken. De sweetspot zoals dat mooi heet ligt ongeveer rond de 3000 / 3200 mhz. Op deze snelheid krijg je de beste performance per euro.

Videokaart

Dit is het belangrijkste onderdeel tijdens het game pc samenstellen. De meeste last komt namelijk op de schouders van de videokaart te liggen. Met een zwaardere grafische kaart kun je de spellen dus op een hogere resolutie of met meer fps spelen. Hou dus tijdens het pc samenstellen goed de gameprestaties in de gaten om te zorgen dat je de games kunt spelen die je graag wilt spelen met de gekozen grafische kaart.

Grafische kaarten voor game computer van gigabyte met paarse achtergrondGrafische kaarten voor game computer van gigabyte met paarse achtergrond

Moederbord

Het moederbord regelt de communicatie en het aansturen van alle computeronderdelen maar beïnvloedt niet gelijk je gameprestaties. Duurdere moederborden hebben een zwaardere chipset wat zorgt voor meer aansluitingen, uitbreidingsmogelijkheden en stabiliteit voor de processor.

Op het moederbord zit ook een ingebouwde geluidskaart. Ben je van plan te gamen op de pc en hiervoor een headset of kleine boxjes te gebruiken? Dan heb je meer dan genoeg aan de kracht van deze onboard geluidskaart. Heb je bijzondere audio aansluitingen nodig of wil je toch dat beetje extra? Dan kun je ook nog een aparte geluidskaart selecteren tijdens het game pc samenstellen.

Al onze moederborden zijn voorzien van internet via kabel (LAN). Duurdere modellen bieden je vaak nog snellere verbindingen of zelfs ook de mogelijkheid om te verbinden via wi-fi. Standaard zit er geen wi-fi op een game pc dus houd hier rekening mee tijdens het samenstellen. Je kunt ook een wi-fi verbinding krijgen door het toevoegen van een aparte internet kaart.

Opslag

Games worden steeds groter en nemen dus meer opslagruimte in beslag, het is dus belangrijk om tijdens het gaming pc samenstellen te kiezen voor voldoende opslagruimte.

Een SSD heeft als grote voordeel dat deze een stuk sneller kan lezen en schrijven dan een ouderwetse harde schijf. Dit zal ervoor zorgen dat laad en opstarttijden een stuk korter zullen zijn en de pc een stuk sneller kan werken.

Een SSD is wel wat duurder dan een harde schijf maar hij is deze upgrade meer dan waard. We raden je dan ook aan om bij het game computer samenstellen te kiezen voor minimaal één SSD.

Koeling

Juiste koeling van de onderdelen is erg belangrijk om er voor te zorgen dat deze maximale prestaties kunnen leveren. Je kunt hiervoor kiezen uit luchtkoeling en waterkoeling.

In veel gevallen is luchtkoeling een erg goede optie. De koelprestaties zijn goed en zijn wat goedkoper dan de waterkoeling opties. Mocht je een zware processor hebben, willen overclocken of veel waarde hechten aan een stil systeem. Kies dan tijdens het game computer samenstellen voor een waterkoeling, deze leveren je maximale koelprestaties.

Mocht je niet zeker zijn van je gekozen koeling, vraag dan één van onze experts om je samenstelling na te kijken.

Behuizing

Het is natuurlijk erg belangrijk dat je de behuizing van je nieuwe game pc mooi vindt. We bieden een grote keuze aan behuizingen aan op de website. Van modellen die gericht zijn op zo min mogelijk geluid tot modellen met meerdere rgb fans voor de ultieme game pc. Duurdere behuizingen bieden vaak meer ruimte voor grote onderdelen, betere airflow en zitten vaak constructief een stuk beter in elkaar.

Voeding

Om alle onderdelen van stroom te voorzien moet je een voeding selecteren. Onze website berekend voor je wat het maximale wattage is wat de pc verbruikt. We raden je aan om een voeding te nemen die ongeveer derde extra aan vermogen heeft. Op die manier hoeft de voeding nooit op volle kracht te werken waardoor hij efficiënter en stiller zal zijn.

Daarnaast kun je nog kiezen voor een efficiëntere voeding. Deze voeding kan efficiënter de stroom omzetten waardoor hij zuiniger is dan zijn goedkopere tegenhangers. Dit zorgt er dus voor dat deze voeding goedkoper is in gebruik maar wel duurder in de aanschaf. Een aanrader als je pc dag en nacht aan staat.

Witte Custom GamePC build - 2021 modelWitte Custom GamePC build - 2021 model

Wij gaan aan de slag met een game pc samenstellen!

Als je klaar bent met je droom game pc samenstellen, gaan wij voor je aan de slag. Eén van onze product experts zal kijken welke onderdelen we op voorraad hebben en welke er nog besteld moeten worden. Zodra alle onderdelen binnen zijn, zal hij je ultieme game pc bouwen en alle software installeren. Naast Windows installeren we ook alle benodigde drivers en wordt je nieuwe game pc kant en klaar geleverd. Zo ben jij verzekerd van de beste game ervaring!

Dan zullen we jouw game computer uitgebreid testen op stabiliteit, betrouwbaarheid en temperatuur. Op deze manier weten we zeker dat de pc helemaal werkt zoals het hoort en kunnen we je ook de garantie bieden dat deze de komende jaren zonder problemen zal werken. Als hij helemaal goedgekeurd is, zullen we je nieuwe gaming pc verzekerd en aangetekend naar je opsturen. Mocht je wat dichter in de buurt wonen, kun je je game pc natuurlijk ook zelf komen afhalen. Pak je kans en begin nu met een game pc samenstellen!LAAGSTE PRIJS VAN DE BENELUX
Laagste prijs groot

Daarom koop je de beste game pc bij Computer-Bestel.nl.

WAT KLANTEN VAN ONS VINDEN
8,7
267 beoordelingen
Nooit meer teveel betalen voor jouw GamePC
HULP NODIG?
Telefoon groot
Neem dan contact op!
0512 - 751264

info@computer-bestel.nl

Computer-Bestel.nl Lente Deals!! Computer-Bestel.nl Lente Deals!!

"Laat je gaming-honger bloeien met onze lentedeals!


Wil je je gaming-ervaring laten bloeien? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Tijdens onze lentedeals kun je profiteren van flinke kortingen op onze gaming pc`s. Bespaar tot wel € 500 op je nieuwe game-pc en geniet van de nieuwste games in de hoogste kwaliteit. Onze gamecomputers zijn speciaal ontworpen om de meest uitdagende games soepel te draaien en bieden je de snelheid en kracht die je nodig hebt voor de ultieme game-ervaring. Voorkom hooikoorts door je ramen dicht te houden en te gamen als nooit tevoren! Mis deze kans niet om voordelig te gamen tijdens onze lentedeals!


Tot wel € 500.00 korting!

 • Game PC waarde tot € 500.00 - Korting van € 25.00
 • Game PC waarde tot € 1,000.00 - Korting van € 50.00
 • Game PC waarde tot € 1,500.00 - Korting van € 75.00
 • Game PC waarde tot € 2,000.00 - Korting van € 100.00
 • Game PC waarde tot € 2,500.00 - Korting van € 135.00
 • Game PC waarde tot € 3,000.00 - Korting van € 175.00
 • Game PC waarde tot € 3,500.00 - Korting van € 225.00
 • Game PC waarde tot € 4,000.00 - Korting van € 275.00
 • Game PC waarde tot € 5,000.00 - Korting van € 350.00
 • Game PC waarde tot € 5,500.00 - Korting van € 400.00
 • Game PC waarde tot € 6,000.00 - Korting van € 450.00
 • Game PC waarde v.a € 6,000.00 - Korting van € 500.00