LAAGSTE PRIJS VAN DE BENELUX
Laagste prijs groot

Daarom koop je de beste Game PC bij Computer-Bestel.nl.


5 STERREN BIJ TWEAKERS!
HULP NODIG?

Telefoon grootNeem dan contact op!
0512-751264
info@computer-bestel.nl

Game PC Samenstellen


Game PC Samenstellen

Eenvoudig jouw ultieme Game PC samenstellen

Jouw ultieme Game PC samenstellen is bij Computer-Bestel.nl zeer eenvoudig en voordelig (de allerlaagste prijs van de Benelux!). De beste Game PC configuratoren vind je terug op deze pagina. Jouw Game PC kun je zelf na eigen wens samenstellen zodat deze perfect aansluit bij jouw wensen (en games).

Game PC Samenstellen

Na het samenstellen van een Game PC doen wij de rest van het werk. Wij zorgen ervoor dat jouw nieuwe GamePC wordt gebouwd, getest en geïnstalleerd. Onze Game computers Plug and Play geleverd. Oftewel: Jij Regelt de Games, wij regelen de rest!

Game PC Basic

Game PC Basic

Vanaf € 242.50

Zelf samenstellen   |    Klantenbeoordeling van een 9.6 / 10 

De Game PC Basic is speciaal ontwikkelt voor de gamer die voor weinig geld wil gamen. Speel spellen als MineCraft, League of Legends en Counter Strike met deze goed betaalbare Game PC. Deze betaalbare samenstelling heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding en is daarom ideaal voor de beginnende gamer.

Processor kracht
Grafisch vermogen
Max geheugen
Game PC AMD

Game PC AMD

Vanaf € 420.00

Zelf samenstellen   |    Klantenbeoordeling van een 10 / 10 

De Game PC AMD is super geschikt voor de wat zwaardere spellen. Maar ook deze Game PC kun je goed gebruiken voor andere taken. (Dus ook voor school, lieve ouders ;-). De Game PC AMD staat bekend om zijn relatief lage prijs en relatief hoge prestaties.

Processor kracht
Grafisch vermogen
Max geheugen
Game PC AMD-RYZEN

Game PC AMD-RYZEN

Vanaf € 517.50

Zelf samenstellen   |  

AMD RYZEN is de nieuwe langverwachte generatie van AMD. Deze high end systemen zijn voorzien van krachtige processors tegen een zeer scherpe prijs. Overweeg jij een nieuwe GamePC en wil je graag een AMD processor dan is dit de beste keus op dit moment!

Processor kracht
Grafisch vermogen
Max geheugen
Game PC Intel

Game PC Intel

Vanaf € 530.00

Zelf samenstellen   |    Klantenbeoordeling van een 9.9 / 10 

De Intel game setup is een echte alleskunner. Uitermate geschikt voor de zwaarste games en de intensiefste taken. Een knap kunstje maatwerk! Iedere gamer wordt van deze Game PC gelukkig!

Processor kracht
Grafisch vermogen
Max geheugen
Game PC Epic

Game PC Epic

Vanaf € 1,085.00

Zelf samenstellen   |    Klantenbeoordeling van een 10 / 10 

De Intel Epic game setup is bedoelt voor de 3D tekenaars, Renderaars of de professional onder de gamer. Deze Game PC configurator bestaat alleen uit de best geselecteerde onderdelen voor de allerbeste prestaties! De ultieme droom Game PC van elke gamer.

Processor kracht
Grafisch vermogen
Max geheugen

Waarom een Game PC kopen bij Computer-bestel.nl

Game Computers zijn er genoeg. Echter is ons assortiment speciaal samengesteld op een aantal punten: Componenten van de hoogste kwaliteit, componenten met de beste prijs/kwaliteit verhouding en componenten speciaal gemaakt voor het gamen. Wij bieden onze computers aan tegen de laagste prijs van de Benelux. De Game Computers die wij leveren worden gebouwd met de hoogst mogelijke kwaliteitsnormen zodat uitval minimaal is.

Gemakkelijk je eigen Game PC Samenstellen

Naast de laagste prijs, doen we er ook alles aan om samen met jouw een Game Computer samen te stellen die perfect aansluit op jouw behoeftes. Onze webshop is overzichtelijk en in begrijpbare taal. Aangezien je geen foute keuzes kunt maken op onze webshop kun je zonder problemen een goede Game PC samenstellen. Wil je weten waar je op moet letten bij het samenstellen? Bekijk dan onze How To over het samenstellen van een Game PC. Mocht je iets minder verstand hebben van het samenstellen van een GamePC dan kun je altijd nog kiezen voor een kant en klaar model. Zo is er voor iedereen wel wat te vinden op Computer-Bestel.nl.

Hulp bij het samenstellen van je Game computer

Ben je op zoek naar een game pc met de beste prestaties voor een bepaald type games, maar weet je niet precies welke componenten daarvoor nodig zijn? Neem dan gerust contact op met Computer-Bestel. We helpen je graag verder om de beste Game pc samen te stellen. Zo kunnen we advies geven over een hele samenstelling, maar kunnen we je ook helpen om de beste geluidskaart en moederbord te kiezen. Wil je toch liever een game pc die al helemaal is afgestemd op basis van de ervaringen van Computer-Bestel? Bekijk dan de kant en klare game pc's.