Verkrijg de volledige gebruikerservaring door akkoord te gaan met onze Cookie en Privacy verklaring. Weten waarmee je akkoord gaat? Check onze Privacy verklaring.
Accepteren
HULP NODIG?

Telefoon grootNeem dan contact op!
0512 - 751264
info@computer-bestel.nl

Disclaimer

RECHTEN, PLICHTEN & COPYRIGHT

Computer-Bestel.nl doet er alles aan om de informatie die op deze website aanwezig is zo nauwkeurig mogelijk te laten zijn. Wij kunnen echter geen garanties geven ten aanzien van de verstrekte informatie.

Bezoekers en/of gebruikers van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de op de website getoonde informatie. Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen. De getoonde afbeeldingen zijn louter ter illustratie.

De intellectuele eigendomsrechten op alle aanwezige informatie zijn voorbehouden aan Computer-Bestel.nl. Het is niet toegestaan om informatie van deze website zonder voorafgaande schriftelijke toestemming te kopiëren en/of te verspreiden in welke vorm dan ook.

Deze website kan links bevatten naar websites van derden. Computer-Bestel.nl is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van deze websites. Het bezoeken van deze websites geschiedt geheel op eigen risico.

De door Computer-Bestel.nl per e-mail verzonden informatie is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Het gebruik van deze informatie door derden is dan ook niet toegestaan. Computer-Bestel.nl staat niet in voor de juiste en volledige overbrenging van de inhoud van de verzonden e-mails of voor de tijdige ontvangst van deze. Aan de door u toegezonden informatie kunnen geen rechten worden ontleend.