LAAGSTE PRIJS VAN DE BENELUX
Laagste prijs groot

Daarom koop je de beste game pc bij Computer-Bestel.nl.

WAT KLANTEN VAN ONS VINDEN
8,7
240 beoordelingen
85% beveelt ons aan
Nooit meer teveel betalen voor jouw GamePC
HULP NODIG?

Telefoon grootNeem dan contact op!
0512 - 751264
info@computer-bestel.nl

Een computer gevonden, maar je wil een lagere prijs?

Nooit meer teveel betalen voor jouw GamePC Nooit meer teveel betalen voor jouw GamePC

Bij Computer-Bestel.nl begrijpen we als geen ander dat een GamePC tons of damage kan toedienen aan je portemonnee. Daarom doen we er alles aan om jou als medegamer te voorzien van de meeste gamingpower voor de laagste prijs met onze samenstellers en Pre-Build computers. We zoeken uit welke onderdelen de beste prijs/kwaliteit hebben, onderhandelen bij leveranciers én controleren regelmatig de prijzen van de concurrent.

Gezien de grote hoeveelheid PC builders in de Benelux, glipt er, ondanks deze stevige controle, wel eens een dealtje van een concullega onder de radar. Als vangnet voor deze gevallen hebben wij de laagste prijs garantie in het leven geroepen bij Computer-Bestel. Zo blijven wij op de hoogte van de laatste prijswijzigingen en betaal jij NOOIT teveel voor jouw Game PC.

Heb je ergens anders een toffe PC build gezien voor een mooie prijs? Maar wil je genieten van de verlengde garantie, persoonlijke service en jarenlange ervaring van Computer-Bestel? Vul dan nu het onderstaande formulier in.

Je krijgt dan van ons:
  • Binnen 24 uur een lagere prijs voor de zelfde computer/samenstelling
  • Een afgebouwde, geteste computer door de beste (Game) PC Expert van de Benelux!
  • Een snelle levertijd
  • (Eventueel nog) advies en tips omtrent je gekozen computer/samenstelling

 


Profionele assemblage van de videokaart door Computer-Bestel.nl rofionele assemblage van de videokaart door Computer-Bestel.nl

De Voorwaarden

Wij kunnen elke computer leveren die binnen de Benelux wordt aangeboden. Maar om misbruik te voorkomen hebben we wat wat kleine randvoorwaarden opgesteld:


  • We doen je een eenmalig aanbod op je ingezonden computer. Zorg dus dat je zeker weet welke computer je uiteindelijk wilt gaan bestellen!
  • De computer moet te koop zijn bij een (online) winkel binnen de Benelux met een inschrijving bij de Kamer van Koophandel (KvK).
  • De computer moet op voorraad zijn of heeft maximaal een levertijd van 14 dagen.
  • Sommige (tijdelijke) aanbiedingen, die worden aangeboden onder onze kostprijs zijn uitgesloten. In dat geval zullen we je een alternatief aanbieden.
  • Wij leveren geen losse onderdelen. Wij kunnen dus alleen aanbiedingen doen voor compleet gebouwde systemen.
  • Onze vrijblijvende offertes zijn 7 dagen geldig.