Medewerkers Computer-Bestel.nl

Garantie en service

Hardware garantie bij Computer-Bestel.nl

Al onze Game Computers hebben 3 of 4 jaar lang hardware garantie (afhankelijk van het gekozen exemplaar). Is er wat mis met je computer? Dan wordt je systeem 100% kosteloos gerepareerd of vervangen. Het derde en vierde jaar betaal je alleen het werkloon voor het vervangen of repareren van de hardware.

Binnen deze vorm van garantie kun je alle hardware matige gebreken door ons laten oplossen.

Download hier de garantievoorwaarden

Meer weten over Computer-Bestel.nl?


Defecten aan je producten?

Wil je een beroep doen op je garantie? Vul dan het ons retour formulier in. Na goedkeuring van één van onze medewerkers ontvang je de vervolg stappen die passen bij de vorm van jouw afgesloten garantie.


Software- en VIP garantie

Naast de standaard hardware garantie kun je er ook voor kiezen om de software onder de garantie te laten vallen. Bij software garantie kun je bij ons komen met alle software problemen op de bestelde computer (Games, virussen en/of Windows). Wij helpen je dan uit de brand! Wij zorgen ervoor dat de computer gratis wordt herstelt.

Wij zullen ons best doen software fouten zo veel mogelijk op afstand te verhelpen. Wij zullen indien mogelijk de computer overnemen op afstand (via teamviewer) om zo eventuele instellingen aan te passen of schadelijke of beschadigde software te verwijderen en/of opnieuw te installeren.

VIP garantie heeft als grote voordeel dat jouw systeem binnen 7 werkdagen wordt gerepareerd. De maximale reparatie tijd van 30 dagen geldt in dit geval niet meer. Wij zullen het systeem binnen 7 werkdagen repareren en/of te vervangen.

Pakket opsturen of laten ophalen?

Is er binnen 30 dagen na aanschaf iets mis met je computer? Dan vergoeden wij de verzendkosten! Heb je VIP garantie dan geldt dit over de gehele garantietermijn. Tevens heb je bij VIP garantie de mogelijkheid voor Pick-Up and Return. Indien mogelijk halen wij de computer dan bij je thuis af.