FILTER JE KEUZE
LAAGSTE PRIJS VAN DE BENELUX
Laagste prijs groot

Daarom koop je de beste game pc bij Computer-Bestel.nl.

WAT KLANTEN VAN ONS VINDEN
8,7
267 beoordelingen
HULP NODIG?

Telefoon grootNeem dan contact op!
0512 - 751264
info@computer-bestel.nl

Game Headsets

Vergroot de game belevenis met een goede headset. Blijf je tegenstanders altijd een stap voor door te communiceren met je team en een strategie te bepalen. Computer-Bestel heeft een compleet aanbod aan gaming headsets beschikbaar. Selecteer aan de linkerkant gemakkelijk op basis van je favoriete merk, het aantal gewenste kanalen en je budget. Heb je vragen over een van de gaming headsets? Neem gerust contact op, we helpen je graag verder om de beste gaming headset te kopen!

9 producten per pagina
FILTER GEAVANCEERD(KLIK HIER)-

Product laden

Product laden


 
Product laden

Product laden


 
Product laden

Product laden


 
Product laden

Product laden


 
Product laden

Product laden


 
Product laden

Product laden


 
Product laden

Product laden


 
Product laden

Product laden


 
Product laden

Product laden


 

Gemakkelijk communiceren met je medespelers

Beleef de game van dichtbij en stuur je team aan of rapporteer direct de laatste status van de game aan je medespelers. Met een headset kun je gamen en tegelijk communiceren met de medespelers. Zo kun je direct inspelen op dreigende gevaren of juist kansen benutten om de tegenstander de wil op te leggen. Bij multi-player gamen kan een headset dan ook veel extra toevoegen aan de spelbeleving! Bij Computer-Bestel vind je een compleet aanbod aan kwalitatieve game headsets.

Compleet aanbod aan game headsets

Geen honderden headsets waarbij het kiezen praktisch onmogelijk wordt, maar een select aantal game headsets die uitgebreid getest zijn door ervaren gamers. Zo is het assortiment bij Computer-Bestel opgebouwd. We bieden alleen betrouwbare merken aan zoals Sharkoon, Corsair en Cooler Master. De producten van deze merken hebben een lange levensduur en bovendien ligt de focus van deze merken op het spelen van games. Ze weten dus precies wat je nodig hebt om het onderste uit je game te halen en je optimaal te laten gamen op je game pc!

Heb je toch specifieke wensen met betrekking tot je game headset? Geen probleem, gebruik dan de gemakkelijke filter. Deze filter helpt je om te filteren op budget, merk en het aantal kanalen van de game headset.

Kanalen headset

Het aantal kanalen van je headset heeft invloed op de beleving van de game. Als je kiest voor een 2.0 headset, dan heb je stereo geluid. De kwaliteit van dit geluid is goed bij de headsets van Computer-Bestel. Toch biedt een 7.1 game headset nog meer beleving! Het geluid lijkt vanuit zeven kanten naar je toe te komen en bovendien is de bas van de headset erg intens en nauwkeurig. Zo zet je jezelf bijna letterlijk in de game die je aan het spelen bent! De kanalen spelen trouwens niet alleen een rol bij game headsets, maar ook bij speakers voor je game computer.