LAAGSTE PRIJS VAN DE BENELUX
Laagste prijs groot

Daarom koopt een workstation bij Computer-Bestel.nl.

5 STERREN BIJ TWEAKERS!
HULP NODIG?

Telefoon grootNeem dan contact op!
0512 - 751264
info@computer-bestel.nl

Deep Learning systemen en de NVIDIA DEVBOX

Bent u op zoek naar een geschikte workstation voor Deep Learning en bent u benieuwd naar de alternatieven voor de NVIDIA DEVBOX? Dan bent u bij Computer-Bestel.nl aan het goede adres.

Voorbeeld Custom Made Deep Learning Systeem
Computer-Bestel.nl Expert in Deep Learning Hardware

Computer-Bestel.nl is een expert in het bouwen van high end (Game) systemen en workstations. Afgelopen 2 jaar is met de opkomst van de NVIDIA DEVBOX ook de interesse in neurale netwerken en deep learning software flink toegenomen. Wij hebben afgelopen 2 jaar behoorlijk veel kennis vergaard over de beste hardware voor het bouwen van een deep learning workstation tegen een aantrekkelijke prijs! Inmiddels zijn meerdere grote bedrijven, ziekenhuizen en Universiteiten bij ons langs geweest voor deze krachtpatsers.

NVIDIA biedt met de DEVBOX een krachtige samenstelling aan die speciaal is ontworpen voor deep learning toepassingen. Echter met een prijskaartje van +- €15.000 is de investering voor veel bedrijven te hoog. Wij kunnen de NVIDIA DEVBOX compleet nabouwen voor slechts €10.750,- inclusief installatie van Ubuntu 14.04 en levering binnen heel Europa.