Game PC voor New World - Systeemeisen

World of Warcraft maar dan net even wat anders... New World speelt zich af op een magisch eiland waar overlevenden van een scheepsramp ontdekken dat ze onsterfelijk zijn. Ze kunnen wel dood, maar komen dan weer tot leven. Je leeft op een eiland vol mysteries en vijanden. probeer je staande te houden door nederzettingen te bouwen om uiteindelijk een nieuwe wereld te koloniseren.


Game PC's ingericht voor New World

Game PC Adviezen voor New World
Game PC voor New World

Voor een Game PC New World zul je hoge vereisten nodig hebben. New World is een grafisch veeleisende game, het is dus belangrijk om een sterke CPU te hebben en je wilt de juiste onderdelen kiezen zodat je er zeker van bent dat jouw Game PC New World aan kan. Aan de hand van de volgende informatie kunt u hier eenvoudig een game pc in elkaar zetten.

New World is een MMORPG (Massively Multiplayer Online Role-Playing Game) spel gemaakt door Amazon Games en kwam uit in september 2021. New World houdt een "buy to play" model aan, dit betekent dat je het spel maar één keer hoeft te kopen en dat er geen ingame aankopen of maandelijkse betaling is (net zoals bij WoW).

Het spel speelt zich af op een fictief eiland genaamd 'Aeternum Island' rond de 17de eeuw. Het eiland is overgenomen door een kwade macht waardoor dieren in monsters veranderd zijn. Jouw doel in New World is het eiland weer terug te nemen door middel van nederzettingen te bouwen. Je kunt groepen maken van 5 mensen en één van de drie factions joinen (Syndicate, Marauders of Covenant).

In New World verzamel je materialen zoals steen, vlees, hout etc. en kun je deze veranderen in onder andere wapens. Ook doe je quests, neem je plekken/dorpjes over voor jouw faction, verken je de wereld en vecht je monsters en andere spelers. Je kan zelfs huizen kopen en daar meubels in zetten, super handig als je gemakkelijk overal wilt komen!

In de game New World heb je kiezen tussen meerdere soorten wapens en zijn er skills (focus, constitution, dexterity, strength en intelligence) die je moet verhogen om sterker te worden. De wapens waaruit je kunt kiezen zijn: speren, zwaarden, bijlen, geweren, bogen of hamers. New World is een spel die geen autolock heeft op vijanden; je moet zelf op hun gaan richten, het is dus belangrijk om een goede stevige hand te hebben. Met elk level omhoog gaat de moeilijkheidsgraad ook omhoog en zullen vijanden zich anders gedragen. Al met al is het dus een erg leuk spel om alleen en samen met je vriende, te spelen.

De volgende specificaties zijn minimaal vereist voor de gaming PC voor New World:

Systeemeisen New World (Minimale prestaties)

  •    -    OS: Windows 10 64 bit
  •    -    CPU: Intel Core i5-2400, AMD CPU met 4 physical cores @ 3Ghz
  •    -    RAM: 8GB RAM
  •    -    HDD: 7200 HHD
  •    -    Videokaart: NVIDIA GTX 670 2GB / AMD Radeon R9 280


Het is natuurlijk ook te begrijpen dat je het liefst New World op hogere graphics wilt gaan spelen om een nog leukere speelervaring te beleven. Daarvoor zul je een betere game PC nodig hebben. Met de volgende specificaties zal het ervaren van de wereld en het vechten tegen bosses nog veel spectaculairder zijn::

Systeemeisen New World (Medium tot hoge prestaties)

  •    -    OS: Windows 10 64-bit
  •    -    CPU: Intel Core i7-2600K, AMD Ryzen 5 1400
  •    -    RAM: 16GB RAM
  •    -    SSD
  •    -    Videokaart: NVIDIA GeForce GTX 970 / AMD Radeon R9 390X (DirectX V12)


Wil je direct een samenstelling maken voor een Game PC New World? Klik dan hier, maak een keuze tussen AMD en Intel en selecteer de juiste onderdelen naarmate van de gegeven informatie hierboven.

Met deze gegevens heb je hopelijk een beter beeld gekregen over de game New World en wat de Gaming PC nodig heeft als vereisten voor zowel de minimale als de medium tot hoge prestaties. Als je toch nog vragen hebt over welke samenstelling het beste zou zijn voor jouw game pc neem dan contact met ons op via de chat, e-mail of telefonisch en dan kijkt één van onze specialisten met jou mee om het beste resultaat te behalen!

Ook kun je onze "Game Prestaties" tool gebruiken om te bekijken hoe jouw systeem zou werken op je favoriete games. Deze staat aan de rechterkant wanneer je op een Game PC klikt van onze website. Je ziet dan precies of er nog upgrades gedaan moeten worden aan bijvoorbeeld je RAM of GPU.

Op onze website hebben wij natuurlijk ook Prebuilt Game PC's die al samen gesteld zijn door onze eigen specialisten. Als je geen zin hebt om zelf een Game PC samen te stellen is dit een geweldige optie om gemakkelijk de pc te vinden die jij nodig hebt!

LAAGSTE PRIJS VAN DE BENELUX
Laagste prijs groot

Daarom koop je de beste game pc bij Computer-Bestel.nl.


WAT KLANTEN VAN ONS VINDEN
8,7
240 beoordelingen
85% beveelt ons aan
Nooit meer teveel betalen voor jouw GamePC
HULP NODIG?

Telefoon grootNeem dan contact op!
0512 - 751264
info@computer-bestel.nl