Game PC voor Minecraft - Systeemeisen

In Minecraft bestaat alles uit blokken. Met die blokken bouw je allerlei dingen: huizen, kastelen, achtbanen of boten: de grens is je eigen fantasie. Je komt terecht in een wereld waar je van alles kunt ontdekken (natuur, dorpjes, dieren etc.) en ook van alles kunt bouwen.


Game PC's ingericht voor Minecraft

Game PC Adviezen voor Minecraft
Wil je een gaming PC voor Minecraft? Bekijk hier wat je daar voor nodig hebt:

In de game "Minecraft" ontdek je oneindige werelden en bouw je van een eenvoudig huis tot een enorm kasteel. Hiervoor heb je natuurlijk genoeg rekenkracht nodig. Hieronder vind je de minimale vereisten voor het spelen van deze topgame. Met deze informatie kun je je eigen gaming PC samenstellen.

Minecraft is een game waarbij de speler de wereld kan maken. In het altijd veranderende landschap vecht je met mobs, verzamel je grondstoffen en bouw je wat er in je fantasie op komt. Ga slim om met de bouwmaterialen die je verzameld door een boom af te breken. Op die manier bouw je eenvoudig iets nieuws. Overleef de nacht door mobs te vermijden. Wie weet vallen ze je aan! Wil je creaties meer pit geven, tot leven brengen of verbeteren? Ontdek dan bijvoorbeeld Redstone erts door te mijnen. Zorg er voor dat je minimaal de volgende specificaties in je systeem hebt zitten om de game aan te kunnen:

Systeemeisen Minecraft (Minimale prestaties)

  •    -    Processor: Intel Core i3-3210 3.2 GHz / AMD A8-7600 APU 3.1 GHz
  •    -    Geheugen: 2 GB RAM of hoger
  •    -    Videokaart: Geïntegreerd: Intel HD Graphics 4000 (Ivy Bridge) of AMD Radeon R5 series (Kaveri line) met OpenGL 4.41 Inbouw: Nvidia GeForce 400 Series of AMD Radeon HD 7000 series met OpenGL 4.4
  •    -    OS: Windows 7 of hoger


Wil jij de vuren van de Nether Realm in volle glorie zien of zoeken naar verborgen schatten in de dieptes van de Block Ocean met volwaardige graphics? Dan zal je gaming PC Fortnite aan de volgende eisen moeten voldoen. Voor prestaties op medium tot hoge kwaliteit voldoet een geïntegreerde videokaart bijvoorbeeld niet meer.

Systeemeisen Minecraft (Medium tot hoge prestaties)

  •    -    Processor: Intel Core i5-4690 3.5GHz / AMD A10-7800 APU 3.5 GHz
  •    -    Geheugen: 4 GB RAM of hoger
  •    -    Videokaart: GeForce 700 Series of AMD Radeon Rx 200 Series
  •    -    OS: Windows 10


Door één van onze samenstellers te gebruiken kun je hier eenvoudig zelf een samenstelling maken. Maak een keuze tussen Intel en AMD en kies de onderdelen aan de hand van de bovenstaande specificaties.

Als het goed is heb je nu een goed beeld van de onderdelen die je nodig hebt om Minecraft vloeiend te kunnen spelen. Heb je toch liever dat één van onze specialisten je helpt bij het samenstellen van je nieuwe Game PC? Neem dan contact met ons op via de chat, e-mail of telefoon. Zo zorg je er voor dat je het beste mogelijke systeem bouwt die aansluit op je wensen. Wist je dat we ook een handige tool in onze samenstellers hebben ingebouwd? Om de prestaties van je Gaming PC Minecraft te controleren klik je op de knop "Game Prestaties". Selecteer daar je favoriete games om direct te zien of je nog upgrades uit moet voeren aan je gekozen onderdelen.

Ook als je een systeem zoekt die door ons is samengesteld ben je aan het juiste adres. Kijk een tussen onze prebuilt Game PC's voor een compleet systeem zonder gedoe. Deze systemen presteren optimaal omdat ze door onze specialisten samen gesteld zijn.

LAAGSTE PRIJS VAN DE BENELUX
Laagste prijs groot

Daarom koop je de beste game pc bij Computer-Bestel.nl.


WAT KLANTEN VAN ONS VINDEN
8,7
240 beoordelingen
85% beveelt ons aan
Nooit meer teveel betalen voor jouw GamePC
HULP NODIG?

Telefoon grootNeem dan contact op!
0512 - 751264
info@computer-bestel.nl