Game PC voor League of Legends - Systeemeisen

League of Legends (LoL) is een computerspel ontwikkeld en uitgebracht door Riot Games in 2009. League of Legends is een MOBA (multiplayer online battle arena). League of Legends kan enkel online gespeeld worden tegen andere menselijke spelers of bots (computer bestuurd).


Game PC's ingericht voor League of Legends

Instap Game PC voor League of Legends

 
Speciale aangelegenheidGame PC - Spark

Game PC - Spark

Vanaf € 452.50
Of vanaf € 15.01 per maand

Gebouwd door gamers   |   Klantenbeoordeling van een 9.6 / 10
Processor
AMD RYZEN 5 4600G - 3,7Ghz
Videokaart
Onboard - RX Vega 7 (4600G)
Geheugen
Corsair Vengeance 16GB(3000Mhz)
Opslag
Kingston NV2 500GB (M.2)

De Game PC - Spark, onze instap game pc. Speciaal voor gamers die beginnen aan hun eerste computer met een budget tot € 1.000. Niet teveel poespas en keuze stress, maar lekker gamen!

Deze game pc heeft standaard een onboard videokaart, maar kan uitgebreidt worden met een losse videokaart. Hierdoor bespaar je behoorlijk op je budget en kun je voor relatief weinig geld gamen.Ultieme Game PC voor League of Legends

 
Speciale aangelegenheidGame PC - AMD Ryzen

Game PC - AMD Ryzen

Vanaf € 980.00
Of vanaf € 32.51 per maand

Gebouwd door gamers   |   Klantenbeoordeling van een 10 / 10
Processor
AMD RYZEN 5 5600X - 3,7GHz
Videokaart
NVIDIA RTX 3060 8GB
Geheugen
Corsair Vengeance 16GB(3600Mhz)
Opslag
Kingston NV2 500GB (M.2)

De AMD RYZEN configurator is voorzien van een krachtige processor tegen een zeer scherpe prijs. Hierdoor heb je met deze configuratie de beste prijs/kwaliteit verhouding.

Overweeg jij een nieuwe computer met een budget boven de € 1.000? Dan is dit de beste keus op dit moment!


Een gaming PC voor League of Legends? Let op de volgende specificaties:

Een Game PC League of Legends heb je om een vloeiende gameplay te ervaren. Daarvoor zul je de juiste onderdelen uit moeten kiezen zodat je zeker weet dat je game pc krachtig genoeg is. In dit artikel kom je er achter wat je nodig hebt voor zo'n systeem. Je kunt met de volgende specificaties hier snel en eenvoudig een setup maken.

In de game League of Legends kun je kiezen uit 140 verschillende helden waarmee je kunt spelen. Elke held heeft zijn eigen specifieke eigenschappen zodat je een uniek teamverband krijgt. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen om met een vechter, een magiër of een scherpschutter te spelen. Je karakter komt in een team van 5 helden en daarmee moet je de basis van de vijand vernietigen.

League of Legends is recent bewezen de meest gespeelde game ter wereld met maandelijks meer dan 100 miljoen spelers in de online battle arena. De game is "free-to-play". Dat betekend dat je de basisgame gratis kunt downloaden en spelen maar er kosten berekend worden voor eventuele extra content zoals een bepaalde stijl voor je held.

Een gaming PC voor League of Legends heeft minimaal de volgende specificaties nodig:

Systeemeisen League of Legends (Minimale prestaties)

  •    -    OS: Windows 7
  •    -    CPU: Intel: Core i3-530, AMD: A6-3650
  •    -    RAM: 2GB RAM
  •    -    HDD: 16GB HD opslagruimte
  •    -    Videokaart: NVidia: GeForce 9600GT, AMD: HD 6570, Intel: Intel HD 4600 geïntegreerde Graphics


Wil je altijd klaar staan voor je team en de wereld van LOL in de beste kwaliteit zien? Dan kun je rekening houden met de volgende onderdelen om een gameplay te bereiken met medium tot hoge instellingen:

Systeemeisen League of Legends (Medium tot hoge prestaties)

  •    -    OS: Windows 10 64-bit
  •    -    CPU: Intel: Core i5-3300, AMD: Ryzen 3 1200
  •    -    RAM: 4GB RAM
  •    -    HDD: 16GB HD opslagruimte
  •    -    Videokaart: NVidia: GeForce 560, AMD: Radeon HD 6950, Intel: Intel UHD 630 geïntegreerde Graphics (DirectX 11)


Om direct een samenstelling te maken door middel van onze eenvoudige configurator? Klik dan hier, maak een keuze tussen AMD en Intel en selecteer de juiste onderdelen aan de hand van de bovenstaande informatie.

Nu je weet welke onderdelen je minimaal nodig hebt om League of Legends te kunnen spelen is het niet moeilijk meer om een passende Gaming PC League of Legends te maken. Toch kan het natuurlijk zijn dat je graag wat hulp wilt bij het samenstellen van je nieuwe PC. Bereik ons dan via de chat, e-mail of telefoon en dan kijkt er één van onze specialisten met je mee. We helpen je graag om het beste resultaat te bereiken.

Op onze website zie je aan de rechterkant van de samensteller de knop "Game Prestaties" staan. Je kunt tijdens het samenstellen op deze knop klikken en je favoriete games selecteren. Op die manier zie je direct of je systeem aan je eisen voldoet of dat er nog upgrades nodig zijn aan bijvoorbeeld je GPU of RAM geheugen.

Ook bieden we systemen aan die vooraf samen gesteld zijn. Kijk eens tussen onze Prebuilt Prebuilt Game PC's en ontdek het gemak van een systeem die samen gesteld is door onze eigen specialisten. Geen moeite met samenstellen maar direct het juiste systeem uitkiezen en bestellen.

LAAGSTE PRIJS VAN DE BENELUX
Laagste prijs groot

Daarom koop je de beste game pc bij Computer-Bestel.nl.


WAT KLANTEN VAN ONS VINDEN
8,7
240 beoordelingen
85% beveelt ons aan
Nooit meer teveel betalen voor jouw GamePC
HULP NODIG?

Telefoon grootNeem dan contact op!
0512 - 751264
info@computer-bestel.nl