Verkrijg de volledige gebruikerservaring door akkoord te gaan met onze Cookie en Privacy verklaring. Weten waarmee je akkoord gaat? Check onze Privacy verklaring.

Game PC voor Call of Duty: Vanguard - Systeemeisen

Call of Duty voor en net als Call of Duty: WW2 draait dit spel om de Tweede Wereldoorlog. De game brengt een verhaallijn tot stand met de geboorte van the special forces om een opkomende dreiging aan het einde van de oorlog het hoofd te bieden.


Game PC's ingericht voor Call of Duty: Vanguard

Game PC Adviezen voor Call of Duty: Vanguard
Ben jij op zoek naar de beste game pc voor Call of Duty? Op deze pagina hebben onze experts verschillende samenstellingen voor gemaakt waarmee je Call of Duty op verschillende instellingen kunt spelen!

In 2003 is de eerste game in de Call of Duty serie uitgekomen. Deze first-person shooter game afspelend in de tweede wereldoorlog is het begin van een indrukwekkende serie populaire videogames. Sinds de eerste game kunnen we ieder jaar rekenen op een nieuwe release in de serie. Hoewel de games in veel aspecten op elkaar lijken verschillen ze op andere delen ook weer. De tijdlijn waarin de games afspelen verschilt van de tweede wereldoorlog tot aan oorlogen in de toekomst. Dit zorgt voor een grote variatie in de levels, wapens en mogelijkheden van elk spel. De singleplayer campaign van een call of duty spel zit vaak sterk in elkaar met goede verhaallijn met sterke characters. Maar de multiplayer is waar deze games helemaal tot hun recht komen. Goed uitgebalanceerde maps en genoeg content om je lange tijd bezig te houden!

Call of Duty Vanguard is de laatste release in de Call of Duty reeks. De singleplayer focust zich op vier verschillende locaties welke belangrijk waren tijdens de Tweede Wereldoorlog. De stille Oceaan, Noord-Afrika en het westfront en oostfront van Europa. Daarnaast zal Vanguard ook weer een uitgebreide multiplayer hebben en een nieuwe integratie van Call of Duty: Warzone met crossplay en een uitgebreid schema aan gratis content.

Systeemeisen Call of Duty (Minimale prestaties)

  •    -    Processor: Intel Core i5-2500k / AMD Ryzen 5 1600X
  •    -    Geheugen: 8 GB RAM
  •    -    Videokaart: Nvidia GTX 960 / AMD Radeon R9 380
  •    -   VRAM: 2 GB
  •    -   Opslag: 45 GB SSD


De bovenstaande systeemeisen is wat er minimaal nodig is om de game te kunnen spelen. Let er wel op dat de kwaliteit van het spel niet heel hoog zal zijn en ook zal het niet heel soepel draaien. Het voordeel is wel dat je geen hele dure pc nodig hebt maar je genoeg hebt aan een goedkope game pc. Je zal een belangrijks stuk missen in de kwaliteit van het spel wat je gameplay ervaring geen goed zal doen. Ons advies zal dan ook zijn om minimaal te kiezen voor de aanbevolen systeemeisen. De game pc Call of Duty welke we hier bij hebben samengesteld is wel beter dan de minimale vereisten en zal je iets meer prestatie bieden dan het minimum.

Op de aanbevolen instellingen zul je de game kunnen spelen zoals deze bedoeld is. Op deze game pc Call of Duty kun je de game op een goede resolutie en met een goede fps kunnen spelen.

Systeemeisen Call of Duty (Maximale prestaties)

  •    -    Processor: Intel Core i7-4770k / AMD Ryzen 7 1800X
  •    -    Geheugen: 16 GB RAM
  •    -    Videokaart: Nvidia GTX 1660 / AMD Radeon RX Vega 56
  •    -    VRAM: 6 GB
  •    -    Opslag: 45 GB SSD


Als je Call of Duty Vanguard wilt spelen op de hoogste instellingen zul je een erg zware gaming pc Call of Duty nodig hebben. Met deze game pc Call of Duty kun je de game spelen met de hoogste kwaliteit in combinatie met Raytracing om te zorgen voor een super realistische game ervaring. Met deze high end game pc kun je naast Call of Duty ook praktische elke game spelen op hoge instellingen.

Bovenstaande game pc Call of Duty samenstellingen zijn speciaal samengesteld door onze experts en afgestemd op de systeemvereisten van Call of Duty. Je kunt de game pc Call of Duty samenstellingen verder aanpassen in de samenstellers. Wil je bijvoorbeeld extra rgb of een Windows licentie toevoegen, klik op game pc COD samenstelling van je keuze en je kunt alle onderdelen aanpassen. Daarnaast kun je via de knop "Game prestaties" in de gaten houden hoe andere games zullen draaien op de samenstelling. Je kunt natuurlijk ook zelf een game pc samenstellen. Laat je samenstelling altijd even na kijken door één van onze experts om te zorgen dat alle onderdelen goed samen kunnen werken!

De levertijd van onze maatwerk pc's is 3 werkdagen. De pc wordt in deze tijd speciaal voor je gebouwd, alle software geinstalleerd en uitgebreid getest. Heb je de pc sneller nodig of wil je de pc niet zelf samenstellen? Neem dan eens een kijkje bij onze Prebuilt Game PC's deze hebben we al gebouwd en getest en kunnen we dus meteen naar je opsturen!

LAAGSTE PRIJS VAN DE BENELUX
Laagste prijs groot

Daarom koop je de beste game pc bij Computer-Bestel.nl.


WAT KLANTEN VAN ONS VINDEN
8,7
240 beoordelingen
85% beveelt ons aan
Nooit meer teveel betalen voor jouw GamePC
HULP NODIG?

Telefoon grootNeem dan contact op!
0512 - 751264
info@computer-bestel.nl