Verkrijg de volledige gebruikerservaring door akkoord te gaan met onze Cookie en Privacy verklaring. Weten waarmee je akkoord gaat? Check onze Privacy verklaring.

Game PC voor Battlefield 2042 - Systeemeisen

Battlefield 2042 is een toekomstig computerspel dat wordt uitgegeven door Electronic Arts en is gepresenteerd op 9 juni 2021. Het spel is de opvolger van Battlefield V en zal op 19 november 2021 uitkomen.


Game PC's ingericht voor Battlefield 2042

Game PC Adviezen voor Battlefield 2042
Zoek je een gaming PC voor Battlefield 2042? Kies dan de volgende specificaties:

Battlefield 2042 is een First Person Shooter die niet zomaar op elk systeem te draaien is. Om vloeiend te bewegen en precies te kunnen richten heb je enkele minimale vereisten voor je Game PC Battlefield 2042 nodig. Die vereisten hebben we hieronder neer gezet zodat jij daar rekening mee kunt houden. Maak met de volgende onderdelen hier de juiste samenstelling.

De game Battlefield 2042 is een spannende, groep gebaseerde survival ervaring waarbij je soms op het puntje van je stoel zit. Met vliegtuigen, boten en tanks vecht je tegen spelers van over de hele wereld. De game heeft sandbox elementen en prachtige omgevingen die zich onder andere afspelen in Frans-Guyana, Antarctica, Egypte, en Oost-Azië. De first-person shooter speelt zich af in de nabije toekomst waardoor je een geavanceerd arsenaal beschikbaar hebt om het vijandige team te verslaan.

Wil je zonder stotteren in je tank rond rijden? Genieten van de omgeving in een fatsoenlijke kwaliteit? Zorg er dan voor dat je gaming PC voor Battlefield 2042 minimaal de volgende systeemeisen heeft:

Systeemeisen Battlefield 2042 (Minimale prestaties)

  •    -    Processor: Core i5 6600K / AMD Ryzen 5 3600
  •    -    Geheugen: 8 GB RAM of hoger
  •    -    Videokaart: NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti of AMD Radeon RX 560, 4 GB
  •    -    OS: Windows 10 64-bit


Is fatsoenlijk echter niet genoeg maar wil je dat je Game PC Battlefield 2042 de game makkelijk aan kan op medium tot hoge settings? Met de volgende specificaties kun je er voor zorgen dat je game computer geen enkel probleem heeft met het draaien van de game.

Systeemeisen Battlefield 2042 (Medium tot hoge prestaties)

  •    -   Processor: Intel Core i7 4790 / AMD Ryzen 7 2700X
  •    -   Geheugen: 16 GB RAM
  •    -   Videokaart: NVIDIA GeForce RTX 3060 of AMD Radeon RX 6600 XT, 8 GB
  •    -   OS: Windows 10 64-bit


Op computer-bestel.nl maak je met gemak een samenstelling voor je nieuwe Battlefield 2042 game pc. Je kunt hier je favoriete processor merk kiezen en daarna de juiste onderdelen selecteren voor de build die bij jou past.

Mocht je na het lezen van deze specificaties alsnog door de bomen het bos niet zien dan kun je eenvoudig even een chat openen op onze website, ons opbellen of een mail sturen voor meer informatie. Op die manier zorg je er voor dat je geen verkeerde keuzes maakt en het beste advies krijgt. We helpen je graag de gaming pc van je dromen samen te stellen.

Als je nu zelf goed begrijpt welke onderdelen je nodig hebt dan kun je zelf aan de slag. Om te kijken welke andere games goed draaien op je samenstelling hebben we Game Prestaties tool gemaakt. Deze kun je vinden aan de rechterkant van de pagina onder afbeelding van je nieuwe game pc. Selecteer hier eenvoudig je favoriete games om te controleren of hij alle games die je wilt spelen aan kan.

Ook als je liever een kant en klaar systeem wilt hebben we genoeg keuze voor je. Nu je weet welke onderdelen je nodig hebt voor Battlefield 2042 kun je de beste keuze maken uit onze Prebuilt Game PC's.

LAAGSTE PRIJS VAN DE BENELUX
Laagste prijs groot

Daarom koop je de beste game pc bij Computer-Bestel.nl.


WAT KLANTEN VAN ONS VINDEN
8,7
240 beoordelingen
85% beveelt ons aan
Nooit meer teveel betalen voor jouw GamePC
HULP NODIG?

Telefoon grootNeem dan contact op!
0512 - 751264
info@computer-bestel.nl