LAAGSTE PRIJS VAN DE BENELUX
Laagste prijs groot

Daarom koop je de beste game pc bij Computer-Bestel.nl.

WAT KLANTEN VAN ONS VINDEN
8,7
240 beoordelingen
% beveelt ons aan
Nooit meer teveel betalen voor jouw GamePC
HULP NODIG?

Telefoon grootNeem dan contact op!
0512 - 751264
info@computer-bestel.nl

Nieuwe Game Gear Producten Beschikbaar!

Computer-Bestel.nl
Geplaatst op 19 October 2017  |  8 reacties  |  Door Richard  |  Hardware

Afbeelding van Nieuwe Game Gear Producten Beschikbaar!

Vandaag zijn er twee nieuwe accessoires beschikbaar op onze website. En deze zetten wij even in het zonnetje. De Cooler Master Masterset MS120 RGB combo en de Logitech G933 Artemis Spectrum. Om dit te vieren geven wij een Cooler Master Masterset weg op onze Facebook pagina.

COOLER MASTER MASTERSET MS120 RGB COMBO

Dit product van Cooler Master is gemaakt voor de hardcore gamers terwijl het een fantastische prijs/kwaliteit verhouding behoud. Het toetsenbord bevat exclusieve Cooler Master Hybrid Mem-chanical switches, met het gevoel van mechanische toetsen en een langere levensduur dan membraan switches en aanpasbare keycaps. Ook beschikt het nog over anti-ghosting. Dit zorgt ervoor dat elke aanslag precies wordt gemeten. hierdoor zul je nooit meer een ongewilde dubbele aanslag maken. Verder heeft het toetsenbord grote, dikke LED's die 16,7 miljoen kleuren kunnen uitstralen en verschillende modus om uit te kiezen. De gaming muis is ontworpen met de hardcore gamers in gedachten. Het bevat Omron toetsen met een levensduur van ongeveer 10 miljoen aanslagen. Ook heeft deze Gaming muis een AVAGO sensor dat zorgt voor precisie zodat jij optimaal kan presteren. Bekijk de Cooler Master combo hier.

Gaming accessoires

LOGITECH G933 ARTEMIS SPECTRUM

Deze 7.1 Wireless Gaming Headset is ontworpen voor gamers die waarde hechten aan geluid van hoge kwaliteit. De krachtige 40mm drivers zorgen voor een intens en levensecht geluid. De extra grote en diepe ooromsluitende oorschelpen zorgen voor een comfortabele pasvorm en bieden bescherming tegen ongewenste externe ruis. Verder is de microfoon van fantastische kwaliteit, de microfoon heeft een ruisonderdrukkende functie en de headset is universeel en kan dus op de PC, Playstation 4 en Xbox gebruikt worden. Bekijk de headset hier.


Wessel
Ik zou het graag willen winnen. Omdat ik bezig ben met een mooie setup te maken maar een mooie toetsenbord en muis heb ik nog niet.
19 October 2017 at 20:57

Jens
Ziet er netjes uit , ben benieuwd!
20 October 2017 at 08:58

Mick van Dijk
Ziet er heel nice uit, zou top zijn als ik win, ben bezig met het verzamelen van materialen voor een pc. Toetsenbord en muis zijn daarom altijd welkom.
20 October 2017 at 11:21

Patrick van Vreeswijk
Dat is een gave combo.. Zou mooi zijn als vervanger van me Logitech G19 toetsenbord die nu echt op is.
20 October 2017 at 14:36

Ferdinand van Hilst
Wow wat een gave set is dat. Ik heb net 2 weken geleden een nieuwe pc gekocht. Om weer heerlijk te kunnen gamen. Daar past deze mooie set echt wel bij.... Hoop dat ik uitgelood word?
21 October 2017 at 14:55

Sem Lamberink
Mij kan je hier heeeeel blij mee maken als ik deze vette set win! Geen woorden voor. Ik loot graag mee!
22 October 2017 at 02:11

Adam
Ik zou het zo graag willen winnen, want ik heb een nieuwe pc gekocht maar ik heb nog oude toetsenbord en muis.
22 October 2017 at 04:01

Auke-Jan
Zou gaart deze set willen winnen mijn toetsen zitten vast en blijven hangen zou nu wel van pas komen
22 October 2017 at 17:59


LAAT EEN REACTIE ACHTER
Naam :
E-mail :