LAAGSTE PRIJS VAN DE BENELUX
Laagste prijs groot

Daarom koop je de beste game pc bij Computer-Bestel.nl.

5 STERREN BIJ TWEAKERS!
HULP NODIG?

Telefoon grootNeem dan contact op!
0512 - 751264
info@computer-bestel.nl

The Party 2017 wordt ons feestje!

Computer-Bestel.nl
Geplaatst op 23 February 2017  |  13 reacties  |  Door Richard  |  Nieuws

Afbeelding van The Party 2017 wordt ons feestje!

Computer-Bestel.nl zal in samenwerking met Cooler Master ook weer vertegenwoordigd zijn op The Party 2017. Eén van de grotere game Party’s van de Benelux. Ook dit jaar zal de party plaatsvinden in het beursgebouw te Eindhoven. Tijdens deze vette LAN hebben we weer het één en ander uit de kast getrokken om jullie weer te voorzien van een te-gek weekend! Lees hieronder alle spektakels die je mag verwachten.

 

Workshops – Cooler Master: ‘Make it Yours’

Altijd al eens je eigen waterkoeling willen maken met HardTubes? Of wil je wellicht je voeding kabels voorzien van een andere sleeving/kleur? Wij zullen je dit leren tijdens de LAN op onze Computer-Bestel.nl/Cooler Master stand. Doormiddel van een drietal verschillende workshops verspreid over de 3 dagen heb je de mogelijkheid om deel te nemen aan deze absoluut vette workshops! Deelname is gratis maar het aantal plekken is beperkt! Het tijdschema en het inschrijf formulier wordt zeer binnenkort bekendgemaakt. Dus houdt onze website/Facebook goed in de gaten!

 

VR Competition

Op het gedeelte van de Cooler Master stand heb je het gehele weekend de mogelijkheid om mee te doen aan onze VR Competitie. De HTC Vive zal gedraaid worden met een te-gekke Game! Haal jij de hoogste HighScore tijdens de LAN dan staat er natuurlijk een prijs voor je klaar! Inschrijven is niet nodig, kom gewoon gezellig langs en join the Que.

 

LiveStreaming MSSH en TheJan

Streamers

MSSH ook wel beter bekend als Tim of voor sommige als: ‘woooo0000ooohhh!’. Zal samen met TheJan op de Computer-Bestel.nl/Cooler Master stand het weekend komen streamen. Ze nemen natuurlijk daarvoor weer de nodige Gear mee. Ben jij benieuwd naar hun Gear? Of weet je dit al lang en wil je ze gewoon een hand schudden(box geven…). Dan kan dat tijdens The party 2017!

 

Leen een Game Systeem!

Heb je tijdens de LAN net wat meer power nodig voor het gamen of vindt je het lastig om je eigen Gaming Gear mee te nemen naar Eindhoven? Maak dan snel aanspraak op de beperkte oplage Gaming Systemen die wij te leen aanbieden op The Party 2017. We hebben zowel Gaming systemen voor Fun Gamer als voor de gedreven esporter.

 

Gaming System Funpower

Dit system is gemaakt voor de fun gamer. Met een Intel Core I5, 8GB geheugen en een NVIDIA GTX 1060 ben je gegarandeerd voor veel Game plezier van al jouw favoriete spellen tijdens de LAN.

 • Intel Core I5-7400 3,0Ghz
 • Kingston Fury 8GB DDR4
 • ASUS GTX 1060 3GB
 • Kingston 240GB SSD
 •  

Prijs : € 109,95 voor het hele weekend of € 129,95 in combinatie met een 22 Inch Iiyama LED scherm.

(inschrijf formulier + complete lijst van specificaties worden zeer binnenkort bekend gemaakt).

 

Gaming System E-Sport

Dit system is gemaakt voor de echte Game Fanaten. Met een Intel Core I7(overgeclocked naar 4,9Ghz), 16GB geheugen en een NVIDIA GTX 1070 ben je gegarandeerd om al jouw competities moeiteloos te draaien tijdens de LAN.

 • Intel Core I7-7700K clocked to 4,9Ghz
 • Kingston Fury 16GB DDR4
 • MSI GTX 1070 8GB
 • Kingston 480GB SSD M.2
 •  

Prijs : € 189,95 voor het hele weekend of € 217,45 in combinatie met een 24 Inch Iiyama LED scherm.

(inschrijf formulier + complete lijst van specificaties worden zeer binnenkort bekend gemaakt).

Extre service bij je Gaming systeem!

-          Speciale Game Service; Het systeem wordt voor-geïnstalleerd met de spellen die jij gaat spelen tijdens de LAN. Dit zullen we van de voren aan je vragen.

-          Plaatsing op je plek zodat direct bij aanvang van de LAN kunt beginnen met Gamen(of wat je dan ook maar gaat doen!). Ook ruimen wij de PC aan het einde van de LAN weer voor je op.

-          Support voor eventuele hardware en software matige problemen tijdens de LAN.

-          Aan het einde van de LAN heb je de mogelijkheid om jouw Game Systeem over te nemen voor een zeer aantrekkelijke prijs(goedkoper dan zelf bouwen!).

 

Try&Buy Gaming Accessoires

MasterKeysCombo

Zit jij al tijden te twijfelen over bepaalde Gear? Dan is wellicht de Try&Buy mogelijkheid op the Party 2017 iets voor jouw!

In samenwerking met Cooler Master stellen we Gaming Gear te leen op de Party die jij (kosteloos) kunt uitproberen. Gaming Gear is namelijk erg persoonlijk van aard. Iedereen heeft weer andere wensen en voorkeuren. Het aanschaffen van Gaming Gear kan daarom een echte uitdaging zijn.

Tijdens de LAN kun je voor een bepaalde tijd een Gaming toetsenbord, muis of headset van Cooler Master uitproberen om te kijken of deze bij je past. Ben jij helemaal weg van deze Gear dan kun je die tegen een speciale aanbiedingsprijs aanschaffen! Try&Buy dus!

Gear om uit te proberen :

 • Headset : MasterPulse 2.0
 • Toetsenbord Mechanisch : MasterKeys Pro S RGB
 • Muis : MasterMouse Pro L
 • Toetsenbord/muis combi : MasterKeys Combo Lite
 •  

The Party 2017, See you there!

Ga jij ook naar The Party 2017? Laat het ons dan zeker weten! Mocht je nog geen kaartje hebben, wees er dan snel bij. De kaarten gaan namelijk hard en op is ook echt op! Check voor meer informatie de website van The party.

 LAAT EEN REACTIE ACHTER
Naam :
E-mail :