Verkrijg de volledige gebruikerservaring door akkoord te gaan met onze Cookie en Privacy verklaring. Weten waarmee je akkoord gaat? Check onze Privacy verklaring.
Accepteren
LAAGSTE PRIJS VAN DE BENELUX
Laagste prijs groot

Daarom koop je de beste game pc bij Computer-Bestel.nl.

WAT KLANTEN VAN ONS VINDEN
8,7
240 beoordelingen
87% beveelt ons aan
Nooit meer teveel betalen voor jouw GamePC
HULP NODIG?

Telefoon grootNeem dan contact op!
0512 - 751264
info@computer-bestel.nl

Cryptocurrency Miners en AMD Threadripper

Computer-Bestel.nl
Geplaatst op 12 October 2017  |  0 reacties  |  Door Richard  |  Nieuws

Afbeelding van Cryptocurrency Miners en AMD Threadripper

Hoewel de hype van de Bitcoin en andere cryptocurrency flink is afgenomen, is de Bitcoin ondertussen meer dan 5000 dollar waard. Dit is dus het perfecte moment om aan de slag te gaan met Miners. Wij willen jullie graag helpen en nu bieden wij ook GPU miners aan. Zodat jij aan de slag kan gaan.

WEBSITE UPDATES

Er is de mogelijkheid om een AMD Threadripper systeem samen te stellen. Dit is perfect voor de foto/videobewerkers die een razendsnelle en krachtige workstation nodig hebben. Wij bieden nu dus fantastische GPU miners die binnen de kortste keren voor zichzelf gaan betalen. Je kunt kiezen uit de CB Miner 6x GTX 1060, CB Miner 6x RX 570 en de CB Miner 6x GTX 1070.


CB Miner 6x 1060
Zoals de naam al zegt zitten hier maarliefst 6x GTX 1060 in. Met een zeer efficiente 850W (gold) voeding en verwerkt in een open aliminium case. Deze samenstelling heeft de beste Hash per Watt ratio, verwacht dus minimaal verbruik en maximale winst. Ook kun je deze samenstelling gebruiken voor meerdere cryptomunten, waardoor je niet afhankelijk blijft van de koers van een munt.

CB Miner 6x RX 570
Met een magere 6x RX 570 videokaarten en 1000 Watt (gold) voeding is deze Miner geoptimaliseerd voor de Ethereum munt. Dit heeft als nadeel dat bij daling van de koers je minder makkelijk over kan stappen naar een andere munt.

CB Miner 6x GTX 1070
Door de 6x GTX 1070 videokaarten heeft deze Miner de hoogste Hashrate van de 3. Net als de GTX 1060 Miner kun je meerdere munten gemakkelijk minen, waardoor je minder afhankelijk bent van de koers.LAAT EEN REACTIE ACHTER
Naam :
E-mail :