LAAGSTE PRIJS VAN DE BENELUX
Laagste prijs groot

Daarom koop je de beste game pc bij Computer-Bestel.nl.

WAT KLANTEN VAN ONS VINDEN
8,7
240 beoordelingen
85% beveelt ons aan
Nooit meer teveel betalen voor jouw GamePC
HULP NODIG?

Telefoon grootNeem dan contact op!
0512 - 751264
info@computer-bestel.nl

Black Friday - 2022

Computer-Bestel.nl
Geplaatst op 14 November 2022  |  0 reacties  |  Door Alisha van Computer-Bestel.nl  |  Nieuws

Afbeelding van Black Friday - 2022

Het is bijna weer Black Friday en wat maakt dat nou niet leuker met een gloednieuwe (game) computer.

Deze Black Friday hebben wij weer leuke deals en kun jij de nieuwste games weer met genot spelen. Waar ga je heen voor de scherpste prijzen? Inderdaad! Bij Computer-Bestel.

Net zoals vorig jaar zullen wij weer een "Little" Black Friday periode vóór het officiële Black Friday weekend zodat iedereen het meeste uit de deals kan halen.

Wat is nu eigenlijk Black Friday?

Black Friday (of Zwarte Vrijdag in het Nederlands) komt origineel uit de Verenigde Staten en wordt gevierd in november. In de Verenigde Staten wordt het gehouden op 4 november, een dag na Thanksgiving. Hier is Black Friday dit jaar op 25 november, althans de officiële feestdag... Black Friday bestaat immers bij ons niet meer uit één dag maar uit wel 10 actie dagen! Genoeg tijd om je in alle deals te verdiepen.

In de Verenigde Staten is Black Friday een grote deal. Op sommige producten komt zelfs wel tot 75% korting! Het wordt daar gezien als de kerstaanloper en iedereen gaat massaal naar de winkels toe om zo goedkoop mogelijk hun cadeaus te kopen. Je kent het waarschijnlijk wel van de video’s die je op het internet ziet van de horde mensen die vooral voor elektronica winkels al urenlang zitten te wachten totdat de winkels opengaan.

In Nederland is Black Friday steeds populairder aan het worden en is dit vaak ook het moment dat jij hogere kortingen kunt scoren op producten die je op andere periodes in het jaar niet tegen zult komen.

Tot wel 15% korting op jouw nieuwe computer

Wij bieden dit jaar maar liefst een extreme 10% (18 tot en met 24 november) en 15% (25 tot en met 28 november) korting op al onze (gaming) computers. Vooral in de Benelux is dit de beste deal die jij voor jouw samengestelde computer kunt krijgen. Goedkoper kan het gewoon niet!

Bestel je tijdens Little Black Friday dan weet je zeker dat je computer nog voor Sinterklaas in huis is. Heb je iets meer tijd? Bestel dan je computer met de hoogst mogelijke korting van 2022 tijdens het Black Friday weekend!

Wees er snel bij want deze actie is afgelopen voor je het weet, en om nou weer een heel jaar te moeten wachten...

Wij hopen bij Computer-Bestel dat je een super fijne (gaming) Black Friday hebt!LAAT EEN REACTIE ACHTER
Naam :
E-mail :