LAAGSTE PRIJS VAN DE BENELUX
Laagste prijs groot

Daarom koop je de beste game pc bij Computer-Bestel.nl.

5 STERREN BIJ TWEAKERS!
HULP NODIG?

Telefoon grootNeem dan contact op!
0512 - 751264
info@computer-bestel.nl

Bitcoin Mining

Computer-Bestel.nl
Geplaatst op 9 June 2017  |  0 reacties  |  Door Richard  |  Nieuws

Afbeelding van Bitcoin Mining

De laatste jaren wordt "Bitcoin Mining" steeds populairder, toch zijn er nog veel verwarde mensen die vragen wat dit nu precies inhoud.

WAT IS BITCOIN MINING?

Bitcoin is een zogenaamde "cryptocurrency". Dit is een vorm van een digitale valuta, gemaakt en bewaard elektronisch. Niemand leidt Bitcoin. Het wordt niet geprint zoals de dollar of euro, het wordt geproduceerd door mensen die computers gebruiken om lastige wiskundige problemen op te lossen.

WAAROM BITCOIN MINING?

In ruil voor het oplossen van deze problemen krijgt de "miner" Bitcoins. Deze hebben waarde en dus heb je geld verdient. Dus hoe meer je dit doet hoe meer Bitcoins verdient en uiteindelijk kun je dus winst maken.

HOE BEGIN JE MET BITCOIN MINING?

Stap 1
Als eerste heb je goede Hardware nodig. Bitcoins miners zijn vaak computer met meerdere videokaarten en zien er best gaaf uit. Binnenkort zullen wij deze ook leveren.


Stap 2
Je hebt een Bitcoin Mining Software nodig. Er zijn vele, maar de meeste populaire zijn CGminer en BFGminer. Je kunt ook EasyMiner proberen dit visueel mooi weergegeven en maakt het minen makkelijker.

Stap 3
Het is heel belangrijk dat je een Bitcoin Wallet hebt, hier verzamel je de verdiende Bitcoins in. Een aanrader is Copay.

Stap 4
En blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Een aanrader is Reddit.LAAT EEN REACTIE ACHTER
Naam :
E-mail :