LAAGSTE PRIJS VAN DE BENELUX
Laagste prijs groot

Daarom koop je de beste (Game) PC bij Computer-Bestel.nl.

5 STERREN BIJ TWEAKERS!
HULP NODIG?

Telefoon grootNeem dan contact op!
0512 - 751264
info@computer-bestel.nl

Kant en klare Game PC's

Onze Kant en Klare Game Computers zijn al door ons samengesteld. Zo hoef je geen lastige keuzes meer te maken welke componenten jij in jouw nieuwe Game PC wilt hebben. Deze zijn direct uit voorraad leverbaar waardoor je dus morgen gelijk al kunt gamen(of andere zaken kunt doen). Deze modellen hebben de best mogelijk prijs/kwaliteit verhouding, ze zijn uitgerust met de beste componenten en daarom geven wij standaard bij deze modellen 3 jaar lang garantie.

Heb je vragen over een van de game computers? Neem gerust contact op, we helpen je graag verder om een goede game pc te kopen binnen je budget!

Game PC Mediamarkt

Wij vinden dat anders dan bij de mediamarkt koop je bij ons een Game PC die is samengesteld door een echte GamePC Expert. Je betaalt bij ons niet zo zeer voor het Merk of voor de Looks maar wel voor de prestaties en voor de kwaliteit. Mediamarkt is een groot winkel concern met dure panden en veel personeel. Onze webshop werkt efficient en dat zie je terug in de prijs van een Game PC. Wees dus niet gek en betaal niet teveel! Onze Kant en Klare Game PC's zijn voorzien van de laatste generatie componenten tegen de laagste prijs van de Benelux!

Kant en Klare Game PC = future proof!

Onze systemen worden perfect afgesteld, alle onderdelen in deze computers zijn gebalanceerd gekozen. Zo kun jij de nieuwste Games spelen op hoge kwaliteit. Daarnaast zitten in deze Game Computers componenten die het mogelijk maken om in de toekomst nog uit te breiden. Mocht je dus bijvoorbeeld over 2 jaar tegen beperkingen aan lopen dan kun je heel gemakkelijk: een betere videokaart, extra geheugen of een extra harde schijf bij plaatsen!

Game PC Testen

Onze Kant en klare modellen zijn uit voorraad leverbaar en te bezichtigen in onze showroom. Twijfel je dus nog over een bepaalde computer kom dan vooral langs bij ons in de showroom. Tijdens een live Game sessie op één van de computers kun je al je vragen kwijt aan één van onze product experts. Tevens kun je de computer gelijk meenemen indien die bevalt!


SprayPay Informatie SprayPay Informatie

Hoe kan ik gespreid betalen bij Computer-Bestel.nl?
Tijdens het afrekenen van jouw bestelling kun je bij de betaalmethodes kiezen voor de betaaloptie SprayPay.


Kom ik in aanmerking voor gespreid betalen?
Wanneer je in Nederland woont en een Nederlandse bankrekening hebt dan kom je in aanmerking voor de gespreid betalen methode. SprayPay verstrekt kredieten vanaf een aankoopbedrag van € 250,- tot € 5,000.00.


Hoe wordt mijn aanvraag beoordeeld?
Op basis van een aantal vragen over je financiële situatie en een BKR toetsing wordt je aanvraag beoordeeld door SprayPay. Op basis van deze gegevens wordt er bepaald of je aanvraag wordt goedgekeurd.


Hoe hoog is de rente die ik moet betalen?
SprayPay werkt met een rente van 11,9% van het aankoopbedrag op basis van 36 maanden en met een rente van 14% op basis van 12 maanden.


Kan ik tussentijds extra of volledig aflossen?
Je kunt altijd boetevrij extra of volledig aflossen.


Wat als ik mijn bestelling wil retourneren of annuleren?
Je kunt je bestelling uiteraard retourneren of annuleren. Zodra SprayPay een bevestiging heeft ontvangen dat de bestelling is geannuleerd of volledig geretourneerd, vervalt de overeenkomst. Dan ben je SprayPay dus niets meer verschuldigd. Als je slechts een deel van je bestelling wilt annuleren of retourneren, wordt dit verrekend met het openstaande bedrag en wordt je maandbedrag automatisch aangepast.


Heeft dit invloed op mijn BKR-registratie?
Als je alle maandelijkse termijnen op tijd betaalt, dan heeft dit geen invloed op je BKR-registratie. Als je meer dan twee maanden niet aan je betalingsverplichting hebt voldaan dan is SprayPay verplicht dit te melden bij het BKR. In dat geval kan het dus gevolgen hebben voor toekomstige leningen of abonnementen.


Is SprayPay betrouwbaar?
De Autoriteit Financiële Markten (AFM) heeft een vergunning afgegeven aan SprayPay, met deze vergunning hebben zij toestemming om kredieten te verlenen. Om de veiligheid te waarborgen, wordt je geïdentificeerd met behulp van iDin. In het betaaloverzicht vind je jouw persoonlijke gegevens, het maandbedrag en de data van afschrijving. Controleer deze gegevens goed.