LAAGSTE PRIJS VAN DE BENELUX
Laagste prijs groot

Daarom koop je de beste game pc bij Computer-Bestel.nl.

WAT KLANTEN VAN ONS VINDEN
8,7
240 beoordelingen
85% beveelt ons aan
Nooit meer teveel betalen voor jouw GamePC
HULP NODIG?

Telefoon grootNeem dan contact op!
0512 - 751264
info@computer-bestel.nl

Nieuwe AMD Ryzen Processoren!

Computer-Bestel.nl
Geplaatst op 23 February 2018  |  0 reacties  |  Door Richard  |  Hardware

Afbeelding van Nieuwe AMD Ryzen Processoren!

Recent zijn er 2 nieuwe AMD Ryzen Raven Ridge processoren uitgekomen en wederom laat AMD zien dat zij wel wat af weten van het bouwen van computer onderdelen. Deze nieuwe processoren zijn niet echt nieuw. Het zijn de oude processoren in een nieuw, oogverblindend jasje.

AMD RYZEN MET INGEBOUWDE VIDEOKAART

Recent zijn er twee nieuwe AMD Ryzen processoren, genaamd Ryzen 3 2200G en Ryzen 5 2400G. Anders dan de Ryzen 1000 reeks zijn dit APU's, dit houdt in dat er bij de processor een ingebouwde videokaart zit. Natuurlijk zijn deze ingebouwde videokaarten niet zo goed als een aparte, maar voor de budget samenstellingen kan dit een fantastische keuze zijn. Dit komt voornamelijk door de relatief goedkope prijs en de prestaties van zowel de processor als de ingebouwde videokaart.

De eerste van de twee, Ryzen 3 2200G, is de perfecte keuze als je op 720p resolutie wilt spelen. Het is namelijk niet krachtig genoeg om op 1080p te spelen. De Ryzen 5 2400G is wel sterk genoeg om op 1080p te gamen en is daarom ook een hele goede keuze voor de beginnende en casual gamers. De prestaties van de 2400G zijn te vergelijken met de AMD Radeon RX 550. Verwacht dus dat de meeste moderne games te spelen zijn op 1080p en dat voor een prijs onder 200 euro. Ook is dit goed nieuws voor de console gamers. De PS4 en XBOX ONE systemen gebruiken ook APU's van AMD. En met deze grote sprongen in deze technologie kunnen wij alleen maar dromen van de nieuwe reeks consoles.

Dus deze nieuwe processoren beloven veel voor de budget gamers en zelfs voor de console gamers.  AMD zet wederom een fantastisch product op de markt.LAAT EEN REACTIE ACHTER
Naam :
E-mail :