Verkrijg de volledige gebruikerservaring door akkoord te gaan met onze Cookie en Privacy verklaring. Weten waarmee je akkoord gaat? Check onze Privacy verklaring.
Accepteren
LAAGSTE PRIJS VAN DE BENELUX
Laagste prijs groot

Daarom koop je de beste game pc bij Computer-Bestel.nl.

WAT KLANTEN VAN ONS VINDEN
8,7
240 beoordelingen
85% beveelt ons aan
Nooit meer teveel betalen voor jouw GamePC
HULP NODIG?

Telefoon grootNeem dan contact op!
0512 - 751264
info@computer-bestel.nl

AMD RX Vega Benchmarks

Computer-Bestel.nl
Geplaatst op 17 August 2017  |  0 reacties  |  Door Richard  |  Hardware

Afbeelding van AMD RX Vega Benchmarks

Heel recent zijn de nieuwe Vega videokaarten van AMD uitgekomen en hiermee komen alle benchmarks en dergelijken natuurlijk bij kijken. Voor degenen die in de markt zijn voor een nieuwe videokaart zitten dus met een grote vraag: "Kies ik nu voor AMD RX Vega of NVIDIA GTX?"

AMD RX VEGA VS NVIDIA GEFORCE

De AMD videokaarten hebben wij nog niet beschikbaar en vertrouwen dus de benchmarks van hardware.info. Het meest interessante zijn de prestaties in games, dus pakken wij een aantal populaire games op meerdere resoluties.

Ghost Recon Wildlands


Rainbow Six Siege


The Witcher 3


Battlefield 1

WELKE VIDEOKAART MOET IK KIEZEN?

NVIDIA GTX 1070 VS AMD Radeon RX Vega 56
Zoals te zien liggen de GTX 1070 en Vega 56 redelijk dicht bij elkaar.
Momenteel zijn er geen precieze prijzen voor de Vega videokaarten, dus gaan wij uit van de richtprijs die AMD heeft gegeven en dat is 399 euro. Om het eerlijk te houden kiezen wij voor de Founders Editions van de GeForce kaarten. Voor de GTX 1070 is dit 579 euro. Qua prestaties liggen de RX Vega 56 en de GTX 1070 heel dichtbij elkaar, terwijl er een prijsverschil van bijna 200 euro is. In dit geval zou ik dus voor de RX Vega 56.

NVIDIA GTX 1080 VS AMD Radeon Vega 64
De prestaties liggen bij deze twee kaarten iets verder uit elkaar. De richtprijs voor de Vega 64 is 599 euro en de prijs van een Founders Edition GTX 1080 is 760 euro. Dit is een kleiner verschil in prijs, maar een groter verschil in prestaties. Als het budget het toe laat zou ik hier voor de GTX 1080 kiezen, omdat het verschil in prestaties in mijn mening genoeg is om het prijsverschil te overbruggen.LAAT EEN REACTIE ACHTER
Naam :
E-mail :