LAAGSTE PRIJS VAN DE BENELUX
Laagste prijs groot

Daarom koop je de beste game pc bij Computer-Bestel.nl.

5 STERREN BIJ TWEAKERS!
HULP NODIG?

Telefoon grootNeem dan contact op!
0512 - 751264
info@computer-bestel.nl

Computer-Bestel in een nieuw jasje!

Computer-Bestel.nl
Geplaatst op 31 January 2019  |  1 reactie  |  Door Raymond  |  Nieuws

Afbeelding van Computer-Bestel in een nieuw jasje!

Computer-Bestel is met ruim zes jaar ervaring in zowel gaming computers als zware krachtpatsers op het gebied van deeplearning en zakelijke doeleinden, uitgegroeid tot een vertrouwde bekende in de computer- en gamingmarkt. We hebben de afgelopen jaren met veel plezier bijgedragen aan de wereld van PC gaming. Daarnaast hebben we veel (zakelijke) gebruikers blij gemaakt met een nieuw systeem.

Zoals je kan begrijpen zetten wij deze prettige werkwijze graag voort en hopen we in de komende tijd nog meer mensen blij te maken. Of het nou een van die retestrakke gaming-systemen is of juist een elegant werkpaard voor op kantoor, bij Computer-bestel kan je terecht voor al je computer aankopen.

Een nieuw jasje

Een computerbedrijf welke in deze mate is toegewijd aan de computer- en gaming-industrie verdient uiteraard een logo dat hierbij aansluit. Na zes jaar hetzelfde logo te hebben gedragen, presenteren wij met trots ons nieuwe beeldmerk. Uiteraard blijven de naam, de letters en de kleuren van onze huisstijl hetzelfde. Dezelfde kwaliteit en werkwijze die je van ons gewend bent, nu in een nieuw jasje!

 


bassie
Dit is pas een mooi logo! beter dan de vorige ;)
31 January 2019 at 17:21


LAAT EEN REACTIE ACHTER
Naam :
E-mail :