Verkrijg de volledige gebruikerservaring door akkoord te gaan met onze Cookie en Privacy verklaring. Weten waarmee je akkoord gaat? Check onze Privacy verklaring.
Accepteren
LAAGSTE PRIJS VAN DE BENELUX
Laagste prijs groot

Daarom koop je de beste game pc bij Computer-Bestel.nl.

5 STERREN BIJ TWEAKERS!
HULP NODIG?

Telefoon grootNeem dan contact op!
0512 - 751264
info@computer-bestel.nl

maak kans op een Nintento Switch, Playstation 5 of een Mysterybox. maak kans op een Nintento Switch, Playstation 5 of een Mysterybox.
Livestream Giveaway maand!

Maak kans op een Nintento Switch, Playstation 5 of een Mystery-hoofdprijs

Het is vrijdag, 15:00 uur en ergens in een klein dorpje in Friesland zitten één of twee gamers voor een camera, een Gamepc en heel, héél veel licht, terwijl ze veelvuldig doodgaan in de nieuwste games of uitleggen hoe je zo’n dikke GamePC in elkaar moet zetten. Klinkt dat voor jouw als muziek in de oren én wil je een Playstation 5, Nintendo Switch of een fantastische Mysteryprijs winnen? Dan, mijn beste vriend, ben je op de juiste plek!

Iedere vrijdag is Computer-Bestel live tussen 15:00 en 18:00 uur op www.twitch.tv/computerbestel, waar we games spelen, Desktop PC’s bouwen, vragen beantwoorden en nog veel meer! Maar dit wist je uiteraard allemaal al, want jij bent hier natuurlijk voor de spelregels van de giveaway. De giveaway maand is van 9 April tot en met 1 Mei, waarbij we iedere week een andere prijs weggeven.

Om kans te maken op één van de dikke prijzen in onze pogchamp prizepool dien je een aantal dingen te doen.


Volg ons op Twitch.tv en Discord

Allereerst moet je NU naar www.twitch.tv/computerbestel gaan en je onmiddellijk volgen op ons kanaal. Dit is nodig om mee te kunnen doen met de prijsvraag én je krijgt een handige reminder wanneer we live gaan.

Daarnaast is het handig om je aan te melden op ons Discord kanaal. Niet alleen melden we wanneer we live gaan op Discord, ook is onze Game Community hier actief. Voor jou dus extra leuk om mee te praten over je de Games waar jij enthousiast van wordt!

> Iedere laatste donderdag van de maand kun je live zien hoe we PC’s bouwen op Twitch <
(volgende stream: 27 Mei om 15:00 - 18:00)

> Bij vragen helpen we je graag verder via de chat op de website of onze Discord-community <


Hoe win ik de mysterieuze hoofdprijs?


Onze dikke Mysterie Give Away!

Wanneer we live zijn, hoef je alleen maar lekker actief te zijn in de channel. Stel ons vragen, praat met je medegamers en wees lekker aanwezig. Dat je actief bent en blijft is belangrijk, want iedere 10 minuten dat je actief bent op het kanaal verdien je CBNL punten. Deze heb je nodig om bij de laatste giveaway-stream op 7 mei zoveel mogelijk loten te kopen waarmee je kans maakt op de Mysterieuze Hoofdprijs. Het loont dus om zoveel mogelijk streams bij te wonen, want des te meer loten kun je kopen bij de eindloterij. En geloof ons, die prijs wil je winnen!


Hoe win ik de Nintendo Switch, Playstation 5 of XL RGB Muismat?

Voor de andere prijzen werken we met een hint-systeem. Om de zoveel tijd kondigen aan dat er een hint in beeld is en laten we een cijfer, teken of letter zien. Zorg er dus voor dat je je audio aan hebt tijdens het kijken! De hint blijft een korte tijd in beeld staan dus houdt pen en papier (of kladblok.exe) in aanslag. Wanneer de laatste hint in beeld is geweest geven we de tijdelijke E-mail uit waar je jouw antwoord, samen met je twitch username naartoe kunt sturen. Uit de juiste antwoorden kiezen we vervolgens willekeurig één gelukkige winnaar.


Wanneer weet ik of ik gewonnen heb?

Tijdens de stream worden de winnaar(s) LIVE getrokken door middel van een random number generator of iets vergelijkbaars. De winnaar zijn Twitch username zal omgeroepen worden, waarna deze via een fluisterbericht contact met ons dient op te nemen. Vervolgens zullen we dit na de stream verder afhandelen. Zo weet iedereen dat de trekking eerlijk gebeurt én weet je gelijk of je één van die vette prijzen gewonnen hebt!


Is er verder nog iets dat ik moet weten?

Om mee te doen met deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland of België en je moet 18 Jaar of ouder zijn. Ben je 13 of ouder? Dan mag je ook meedoen, maar heb je wel toestemming nodig van je Ouders of voogd. De hoofdprijs zal daarnaast persoonlijk bij jou thuis worden uitgereikt én dit alles zal gefilmd worden. Hiermee ga je akkoord indien je meedoet met de trekking.

Tot slot wensen we je heel, heel veel succes en zien we je graag terug in de Twitch.tv chat, op onze website of onze andere socials:

Team Computer-Bestel

Twitch Kanaal

Actievoorwaarden

Door deelname aan de actie verklaart de deelnemer akkoord te gaan met bovenstaande spelregels, onze privacyverklaring en onderstaande voorwaarden: