Garantie en service


Standaard garantie bij Computer-Bestel.nl

Alle producten(Game PC’s en Game Accessoires) hebben bij ons standaard 2 jaar lang garantie, onze kant en klare Game Computers hebben zelfs standaard 3 jaar garantie! Naast de garantie bieden wij ook levenslange support op al onze producten. Mocht je tegen problemen aanlopen dan proberen wij je te ondersteunen op afstand. We kunnen je ondersteunen via e-mail, telefoon en teamviewer. Mocht er toch iets kapot zijn binnen de garantie dan kun je de producten probleemloos naar ons opsturen.


Meer weten over Computer-Bestel.nl?
Contact pagina Veel gestelde vragen
Over Ons Werken bij Computer-Bestel.nl

Defecten aan je producten?

Wil je een beroep doen op je garantie? Vul dan het ons retour formulier in. Na goedkeuring van één van onze medewerkers ontvang je de vervolg stappen die passen bij de vorm van jouw afgesloten garantie.


Twee, drie of vier jaar carry in garantie

Is er binnen 30 dagen na levering iets mis met uw computer, dan kunt u op onze kosten het systeem terug sturen zodat wij deze vervolgens kunnen repareren/vervangen.


Na die 30 dagen ben je 2 jaar, 3 jaar of zelfs 4 jaar garant van een perfect werkend systeem (afhankelijk van jouw gekozen product). Mocht er binnen de garantietermijn toch wat aan de hand zijn? Stuur dan je Game PC op of breng hem langs waarna wij je systeem kosteloos repareren.


Bij onze Carry In garantie betalen wij de retour verzendkosten. Je bent echter wel zelf verantwoordelijk voor de kosten om de defecte PC bij ons te krijgen(na 30 dagen).


Ook na de garantieperiode staan wij ook gewoon voor je klaar. Wij bieden een levenslange ondersteuning. Bij ons krijg je immers de beste service!

Pick up and return garantie

Heb je binnen de garantietermijn problemen met je computer? Dan zorgen wij ervoor dat je PC bij je thuis wordt afgehaald. In situaties waar mogelijk, komen we zelfs bij je langs om het probleem direct te verhelpen.